Translate
Translate

stem op je favoriete podcast en steun een goed doel

op 14 juli 2022 geschreven door Florine van den Adel (bron: FlexMarkt.nl) 3 minuten lezen

In het eerste seizoen van onze podcastreeks ‘recruitment: helden van de perfecte match’ ging Wim Davidse in gesprek met de ware helden van de flexbranche: de recruiter of intercedent. Al onze kandidaten belonen we met €250 voor hun eigen ‘lokale held’, een goed doel naar keuze. De podcast met de meeste stemmen ontvangt nog eens €2.500 extra. Welke is jouw favoriet?

laat jouw intercedenten ook de perfecte match maken

Tijdens een gratis advies op maat beantwoorden onze specialisten al jouw vragen, laten ze zien waar jouw kansen liggen en vertellen je hoe Cockpit het werk van recruitmentprofessionals makkelijker én leuker maakt.

onze helden van het eerste seizoen

Wim sprak 7 helden van de perfecte match. Ieder met een eigen inspirerend verhalen en voorbeelden uit hun dagelijkse praktijk. Met welke uitdagingen hebben zij in dit veelzijdige en dynamische mensenvak te maken, en hoe maken zij het positieve verschil voor hun kandidaten? Hoe zijn ze in dit vak terecht gekomen? Wat drijft ze? Wat vraagt het van ze? En waar worden ze zelf blij van?

Al onze helden en hun podcasts nog even op een rijtje:

 • Charina van den Hoek
  Heldin bij Interchange, detacherings- en uitzendbureau voor mensen die (willen) werken in de zorg. Via visagie en de Rotterdams haven kwam ze op haar huidige plek terecht en daar ontdekte dat ze een mensenlezer is en met een grote liefde voor de dynamiek van het vak.
  Beluister de podcast
 • Romy van Pelt
  Heldin bij FlexxGroup, uitzendbureau voor mensen die (willen) werken in bijvoorbeeld de horeca of de logistiek in de Rijnmond. Ze noemt zichzelf een mensenmens en bovendien een jager, iemand die continu bezig is verbindingen te leggen en resultaten te boeken voor haar kandidaten.
  Beluister de podcast
 • Charlotte Strengholt
  Heldin bij Werkis / verder met werk, uitzendbureau voor mensen die werk zoeken in en rond Flevoland. Ze leek op weg naar de glitter en de glamour van de modewereld, maar inventariseert nu de kennis en de kunde van kandidaten - en bovenal hun kunst – hun drijfveren.
  Beluister de podcast
 • Richard Reijrink
  Held bij MF Uitzendbureau, een bureau voor mensen die werk zoeken in Noord-Nederland. Hij stelt mensen graag op hun gemak met een goeie bak koffie en bezorgt ze werkgeluk door ze als het moet aan een totaal onverwachte baan te helpen.
  Beluister de podcast
 • Alice Wopereis
  Heldin bij Olympia Uitzendbureau vestiging Lichtenvoorde, voor mensen die werk zoeken in de Achterhoek en Twente. Ze legt het cv het liefste op de hoek van de tafel om te achterhalen wat de kandidaat een goede dag geeft en hen zo werk van betekenis te kunnen bezorgen.
  Beluister de podcast
 • Jesper Oosterwijk
  Held bij Bureau Techniek, voor mensen die technisch werk zoeken in Midden- en Noord-Nederland. Hij weet als geen ander dat de technische ‘schapen met 5 poten’ echt op zijn en daarom geniet hij van de onverwachte matches die hij maakt, met als het moet een opleiding erbij.
  Beluister de podcast
 • Lotte Kool
  Heldin bij Luba vestiging Leiden, uitzendbureaus voor mensen die werk zoeken in Leiden of omgeving, die vertelde over hoe zij iemand probeert te ontdekken in de gesprekken met de kandidaten die naar haar toe komen, op zoek naar de match met de organisatiecultuur van de opdrachtgever.
  Beluister de podcast

door wie ben jij het meeste geïnspireerd?

Allemaal razend enthousiaste vakmensen, die voor Wim – en hopelijk ook voor jou als luisteraar -  elke podcast weer in een klein feestje veranderden. Al onze zeven lokale heldinnen en helden hadden zelf óók een lokale held. Een goed doel dat dankzij hun enthousiasme een bedrag van € 250 ontving van RecruitNow om nog meer mooi werk te kunnen doen.

Van welke podcast heb jij het meest genoten? Stem via de website van FlexMarkt, want de podcast-gast met de meeste stemmen van dit seizoen krijgt nog eens € 2.500 extra, beschikbaar gesteld door ons, voor haar of zijn lokale held.

28 juli startte het tweede seizoen van de serie ‘recruitment: helden van de perfecte match. Heel graag tot de volgende dosis recruitmentinspiratie!

Toon meer
benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bureau?

plan een gratis adviesgesprek in met onze specialisten Boy en René

direct inplannen

Gerelateerde artikelen

Hoe AI straks ook studenten sneller én beter aan een bijbaan helpt

hoe A.I. straks ook studenten sneller én beter aan een bijbaan helpt

 • nieuws
nog succesvoller worden als intercedent - Cockpit helpt je met Insights

nog succesvoller worden als intercedent: Cockpit helpt je met Insights

 • nieuws
branche wil partner die meebeweegt

Branche wil partner die meebeweegt: ‘Cocreatie staat centraal’

 • nieuws