Translate
Translate

Romy van Pelt: “ik hou ervan om verbinding te maken”

op 28 april 2022 geschreven door Florine van den Adel 30 minuten luisteren

In de tweede aflevering onze podcastserie ‘recruitment: helden van de perfecte match’ vertelt held Romy van Pelt van onze partner FlexxGroup over haar bijzondere overstap naar het recruitmentvak, hoe zij als een ware ‘jager’ achter banen aangaat voor haar kandidaten, het belang van energie en meer.

Podcast

“ik hou ervan om verbinding te maken” 

Romy vertelt in de podcast dat ze graag mensen helpt. Het was haar droom om dokter te worden, maar helaas kwam die droom niet door alle strenge lotingen voor de opleiding. Op een bijzondere manier maakte Romy de stap naar recruitment.  

Een baan waarin ze, net als een dokter, ook mensen sterker maakt: “In principe kan iedere kandidaat ook zelf op zoek naar een baan, maar mensen komen bij een recruiter terecht omdat ze graag geholpen willen worden met wat ze kunnen bereiken en graag willen. Die stap om iets voor je kandidaten te kunnen betekenen en inzicht te bieden over wat ze allemaal kunnen met de werkervaring en competenties, dat is het leukste aan het vak.” 

abonneer je op onze podcast 

Want elke 2 weken verschijnt er een nieuwe aflevering waar jij als recruitmentprofessional (in spé) energie en inspiratie van krijgt.

Toon meer