over ons

wij zijn RecruitNow

Een toonaangevende en snelgroeiende scale-up in online recruitment. We bruisen van energie en zijn razend enthousiast over wat we doen. En alles wat we doen, doen we vanuit onze missie: bedrijven in de flexbranche helpen groeien. Gewoon te vinden in het kei-leuke Amersfoort. 

85+

klanten die wij helpen groeien

20

jaar ervaring in de branche

12

Cockpit-releases per jaar

47

gedreven en slimme aanpakkers

onze missie

Bureaus sneller laten groeien door futureproof te worden. Dat is onze missie. We helpen organisaties zoals die van jou met de digitale transformatie. Want met de juiste digitale oplossingen, werk je zodanig effectief en ben je als bureau klaar voor de toekomst. Zo kun je snel meebewegen met een markt die continu verandert. En benut je alle kansen die jou snel laten groeien. 

Hoe wij dat doen? Door onze klanten te helpen met de digitale strategie, de implementatie van onze vooruitstrevende oplossingen en slim gebruik van data. Door praktisch na te denken en steeds te innoveren, bieden wij een betrouwbare en effectieve totaaloplossing waarmee bureaus een stuk sneller meer mensen aan het werk kunnen zetten. Onze oplossing is gemakkelijk te gebruiken en maakt dingen die complex lijken eenvoudig.   

Zo worden onze klanten futureproof: online, digitaal en compliant. Met als resultaat een efficiëntere organisatie, een sneller recruitmentproces en grotere groei. Dit doen we voor ruim 65 uitzendbureaus, werving- & selectiebureaus en detacheerders.  

platform

Wij koppelen onze slimme Cockpit recruitmentsoftware, converterende jobsites en online campagnes in één krachtig platform.

Doorontwikkeling

Deze oplossingen ontwikkelen we voortdurend door op basis van klantwensen, de markt en de laatste technologische ontwikkelingen.

Transformatie

We maken het hele recruitmentproces van onze klanten klaar voor de digitale toekomst en versnellen samen de digitale transformatie van de recruitmentbranche.

onze kernwaarden

Met ons recruitment performance platform versnellen we de digitale transformatie van de recruitmentbranche en maken we organisaties futureproof. Wat we ook doen, bouwen of opleveren, deze drie kernwaarden zijn de essentie van RecruitNow: 

betrouwbaar

Voor onze klanten willen we een betrouwbare partner zijn. We bouwen alleen wat werkt: betrouwbare oplossingen om dingen die complex lijken te vereenvoudigen. Wij optimaliseren en zorgen voor overzicht, helderheid en effectiviteit. Daar kun je op rekenen.

vooruitstrevend

Wij zijn ambitieus en streven continu naar vernieuwing. Het kan altijd beter, slimmer of sneller. Dus blijven we ontwikkelen en optimaliseren. Zo maken we organisaties in de flexbranche futureproof. Door vooruit te denken, te vernieuwen en te verrassen.

daadkrachtig

Om als bedrijf te kunnen blijven groeien, moet je continu innoveren. Wanneer je innoveert maak je meer mogelijk, voor jezelf en voor anderen. Hier is daadkracht voor nodig. We werken hard en slim. Samen de schouders eronder en aanpakken, zodat je verder komt.

onze aanpakkers

Maak kennis met het gedreven en goedlachse team van RecruitNow. Elke dag halen we het beste uit onszelf om onze klanten zo goed mogelijk te helpen met hun groei. Samen bouwen we slimme software, converterende jobsites en sterke campagnes. En daar zijn we trots op.  

Gideon Ogilvie

Gideon

Back End Developer

Haldun Atar

Haldun

Front End Developer

TD Nguyen

TD

Technisch Support Consultant

ook werken bij RecruitNow?

We geven je groot gelijk. Check de vacatures en wie weet werk jij binnenkort samen met ons team aan de meest innovatieve online recruitmentoplossingen.

Meer weten? Stuur ons gerust een bericht.