podcast

recruitment: helden van de perfecte match

Beluister onze inspirerende podcast waarbij Wim Davidse, hoofdredacteur van FlexMarkt, in gesprek gaat met de ware helden van de flexbranche: recruiters en intercedenten.

Filter artikelen op
Podcast

Aranka werkt bij Abiant in Joure. Het noorden van Nederland is een krimpregio, maar die uitdaging maakt het werk voor Aranka juist interessant.

Podcast

Door de juiste kandidaten een kans te geven en opdrachtgevers op een ander spoor te zetten, zorgt Joey van Beek altijd weer voor de perfecte match.

Podcast

Lotte Kool is intercedente bij Luba in Leiden. Vol passie vertelt ze Wim Davidse hoe zij 2,5 jaar geleden in deze functie terecht is gekomen en wat haar werkdag ‘sprankeling’ geeft. 

Podcast

In deze aflevering is Jesper Oosterwijk van Bureau Techniek te gast. Een gedreven recruitment consultant, die geen enkele moeite spaart voor de perfecte match: “Je wilt er alles aan doen om dit in goede banen te laten lopen.” 

Podcast

Voor de perfecte match leggen Alice en haar collega’s van Olympia Lichtenvoorde het cv liever aan de kant. In plaats daarvan voeren zij het gesprek van betekenis met kandidaten.

Podcast

Recruiter Richard gelooft dat iedere kandidaat een tweede kans verdient. "Wij doen alles voor de kandidaat en dan doet de kandidaat hetzelfde.” 

Vorige
1 2
benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw staffingbureau?

onze specialisten Boy en René vertellen je alles in een vrijblijvend adviesgesprek

gratis advies op maat