podcast

recruitment: helden van de perfecte match

Beluister onze inspirerende podcast waarbij Wim Davidse, hoofdredacteur van FlexMarkt, in gesprek gaat met de ware helden van de flexbranche: recruiters en intercedenten.

Filter artikelen op
Podcast

In deze aflevering is Jesper Oosterwijk van Bureau Techniek te gast. Een gedreven recruitment consultant, die geen enkele moeite spaart voor de perfecte match: “Je wilt er alles aan doen om dit in goede banen te laten lopen.” 

Podcast

Voor de perfecte match leggen Alice en haar collega’s van Olympia Lichtenvoorde het cv liever aan de kant. In plaats daarvan voeren zij het gesprek van betekenis met kandidaten.

Podcast

Recruiter Richard gelooft dat iedere kandidaat een tweede kans verdient. "Wij doen alles voor de kandidaat en dan doet de kandidaat hetzelfde.” 

Podcast

Charlotte Strengholt volgde een mode-opleiding maar vond haar geluk in recruitment, omdat ze hierin haar creativiteit kwijt kan en écht iets voor anderen kan betekenen.

Podcast

Romy van Pelt vertelt over haar bijzondere overstap naar het recruitmentvak en hoe zij als een ware ‘jager’ achter banen aangaat voor haar kandidaten.

Podcast

Vol energie vertelt Charina van den Hoek van Interchange hoe zij elke dag de beste matches maakt in de zorg.

benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw staffingbureau?

onze specialisten Boy en René vertellen je alles in een vrijblijvend adviesgesprek

gratis advies op maat