Translate
Translate

wat is jouw favoriete podcast van het tweede seizoen?

op 18 oktober 2022 geschreven door Marco van den Doel 3 minuten lezen

In het tweede seizoen van onze podcastserie ‘recruitment: helden van de perfecte match’ sprak Wim Davidse met de ware helden van de flexbranche: de recruitment professional of intercedent. Al onze kandidaten ontvingen €250,- voor hun eigen ‘lokale held’, een goed doel naar keuze. De podcast met de meeste stemmen ontvangt nog eens €2.500,- extra. Welke is jouw favoriet?

laat jouw intercedenten ook de perfecte match maken

Tijdens een gratis advies op maat beantwoorden onze specialisten al jouw vragen, laten ze zien waar jouw kansen liggen en vertellen je hoe Cockpit het werk van recruitmentprofessionals makkelijker én leuker maakt.

onze helden van het tweede seizoen

Zes helden namen plaats achter de microfoon om met Wim te praten over de perfecte match. Ieder met een eigen inspirerend verhaal en voorbeelden uit hun dagelijkse praktijk. Met welke uitdagingen krijgen zij in dit veelzijdige en dynamische mensenvak te maken, en hoe maken zij het positieve verschil voor hun kandidaten en opdrachtgevers? Hoe zijn ze in dit vak terecht gekomen? Wat drijft ze? En waar worden ze zelf blij van?

Al onze helden en hun podcasts nog even op een rijtje:

 • Joey van Beek
  Hij is Business Unit Manager Industrie & Techniek bij WerkTalent. De grootste uitdaging is de juiste 'werktalenten' te vinden. Jongere kandidaten tussen de 20 en 25 jaar worden vaak niet serieus genomen, maar hetzelfde geldt ook voor oudere kandidaten. Daar wil hij verandering in brengen.
  Beluister de podcast
 • Aranka Knol
  Zij is intercedent bij Abiant op de vestiging in Joure. Ze groeide op op een melkveehouderij. Abiant is van oorsprong actief in de argrarische sector, dus het is niet verrassend dat ze op haar plek zit. En ze weet opdrachtgevers te overtuigen dat een kandidaat ook geschikt kan zijn als hij of zij niet de specifieke gewenste opleiding heeft.
  Beluister de podcast
 • Mandy Koenders
  Zij is intercedent bij Trixxo in Weert. Ze is werkzaam in een regio waar door de vergrijzing technisch personeel lastig is te vinden. En dat zorgt voor uitdagingen waar ze zich elke dag voor inzet.
  Beluister de podcast
 • Jean-Marie Frerichs
  Hij is accountmanager bij WerkTalent en moet wel eens zes keer per dag zijn agenda omgooien. Maar die afwisseling is wat het werk zo leuk maakt. En hij is van mening dat het vinden een kandidaat die aan alle eisen van de opdrachtgever voldoet is een achterhaald idee is.
  Beluister de podcast
 • Marleen Nollen
  Zij is business manager bij Eqib. Via verschillende HR-functies kwam ze in haar huidige functie terecht. Afwisseeling is haar belangrijkste drijfveer, want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.
  Beluister de podcast
 • Jitske Hoekstra
  Zij is intercedent bij Trixxo in Gouda. Bij haar staat de persoonlijke aanpak voorop. Ook is ze soms met 20 dingen tegelijk bezig waardoor geen dag hetzelfde is.
  Beluister de podcast

 

wie is jouw favoriete held?

Allemaal razend enthousiaste vakmensen, die voor Wim – en hopelijk ook voor jou als luisteraar -  elke podcast weer in een klein feestje veranderden. Al onze zes lokale heldinnen en helden hadden zelf óók een lokale held. Een goed doel dat dankzij hun enthousiasme een bedrag van € 250,- ontving van RecruitNow om nog meer mooi werk te kunnen doen.

Van welke podcast heb jij het meest genoten? Stem via de website van FlexMarkt, want de podcast-gast met de meeste stemmen van dit seizoen krijgt nog eens € 2.500,- extra, beschikbaar gesteld door ons, voor haar of zijn lokale held.

benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bureau?

plan een gratis adviesgesprek in met onze specialisten Boy en René

direct inplannen

Gerelateerde artikelen

Hoe AI straks ook studenten sneller én beter aan een bijbaan helpt

hoe A.I. straks ook studenten sneller én beter aan een bijbaan helpt

 • nieuws
nog succesvoller worden als intercedent - Cockpit helpt je met Insights

nog succesvoller worden als intercedent: Cockpit helpt je met Insights

 • nieuws
branche wil partner die meebeweegt

Branche wil partner die meebeweegt: ‘Cocreatie staat centraal’

 • nieuws