vitaliteitsweek: van #COVID NAAR #GOFIT

op 21 september 2021 geschreven door Florine van den Adel 2 minuten lezen

Op afstand werken gaat ons RecruitNow’ers goed af. Zelfs de kantoorhumor is via Teams onverminderd aanwezig. Toch missen we het om elkaar in het echt te zien. En thuiswerken leidt ook niet altijd tot de meest gezonde keuzes: vaarwel lunchwandeling met collega’s, hallo voorraadkast…

wil jij onderdeel worden van dit vitale team?

Dan hebben we goed nieuws: we groeien hard en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s.

zonnegroeten, ommetjes en jumping jacks

Thema’s als ontspanning, gezonde voeding en beweging kregen een week lang alle aandacht. Zo stortte het hele team zich vol enthousiasme op een heuse ‘haka-dans', vouwde men zich in de meest lenige yoga-houdingen en barstte er een hevige strijd los om de meeste ommetjes en gezondste lunch. Sommige collega’s durfden het zelfs aan om hun computer en telefoon een uur uit te zetten of mee te doen aan de bootcamp door onze sportieve collega Jeroen Wijninga. Naar verluid kampen sommige collega’s nog steeds met spierpijn…

verborgen kooktalenten

De oproep om lekkere en gezonde recepten te delen werd ook niet genegeerd. Meerdere teamleden bleken hun culinaire roeping gemist te hebben. Van vlees en vis tot vegan, van Grieks tot Aziatisch, het ene na het andere gezonde én mooie bordje passeerde de revue. Gelukkig maar dat het allemaal overzichtelijk gebundeld wordt in het enige echte RecruitNow-receptenboek.

een goede en groene (thuis)werkplek

Om het werken nog aangenamer te maken onderging ons kantoor een ware metamorfose: niet alleen zijn er mooie nieuwe werkplekken, ook voor de broodnodige ontspanning en teambuilding wordt gezorgd met een gloednieuwe voetbaltafel, StarWars-flipperkast en een basketbalnet. Maar ook de thuiswerkplek werd niet vergeten: geheel onverwachts stond de pakketbezorger op de stoep met een mooie plant voor op het bureau. Lekker groen en heb je toch nog iemand om tegen te praten als je je collega’s toch even mist ;-)

smoothies en saté

Geen betere manier om zo’n vitale week af te sluiten dan met een gezellige borrel en BBQ. Het was weer als vanouds en wat genoten we daar allemaal van! Eén ding was anders dan we gewend waren: de bitterballen waren ditmaal vervangen door versgemaakte smoothies. Vooral de mango-variant leek bijna niet onder te doen voor het welbekende ‘bruine fruit’.

Toon meer
groei mee met RecruitNow!

wij zoeken enthousiaste collega's binnen verschillende vakgebieden

ontdek de vacatures

Gerelateerde artikelen

Jean-Marie (WerkTalent) haalt €2.500 op voor ‘local hero’ met winnende podcast

Jean-Marie (WerkTalent) haalt €2.500 op voor ‘local hero’ met winnende podcast

  • nieuws
Luba gekozen als Website van het Jaar

Luba.nl gekozen als Website van het Jaar

  • nieuws
RecruitNow als nummer 1 gekozen door uitzenders in Partner of Choice-onderzoek

RecruitNow als nummer 1 gekozen door uitzenders

  • nieuws