Translate
Translate

podcast-heldin Alice Wopereis wint €2.500 voor haar eigen ‘local hero’

op 10 oktober 2022 geschreven door Florine van den Adel 2 minuten lezen

Na een spannende stemperiode werd Alice Wopereis van Olympia gekozen tot favoriete podcast-heldin van het eerste seizoen. Dat leverde haar niet alleen eeuwige roem op, maar ook €2.500 op voor haar eigen local hero. Die werd vandaag feestelijk overhandigd bij ons op kantoor.

benieuwd naar het verhaal van Alice?

Abonneer je op onze podcast via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts of beluister ze via onze eigen site.

gesprek van betekenis

De poll voor de favoriete aflevering van het eerste seizoen ‘recruitment: helden van de perfecte match’ leverde een spannende strijd op. Want met zeven stuk voor stuk enthousiaste en bevlogen recruitmentprofessionals was de keuze niet makkelijk.

Dat Alice de meeste stemmen ontving, is ongetwijfeld ook te danken aan hoe zij vertelt over het ‘gesprek van betekenis’ dat zij en haar Olympia-collega’s aangaan met de kandidaten. Ze besteedt zelfs minimale aandacht aan het cv en kijkt vooral naar wat voor werkplezier een kandidaat op zoek is. “We willen onze kandidaten de plezier en uitdaging geven die iedereen gegund is”. Dat klinkt gewaagd, maar dat het goed werkt blijkt uit de voorbeelden die Alice noemt.

€2.500 voor een local hero

Iedere gast in onze podcast ontvangt €250 euro van RecruitNow voor zijn of haar eigen local hero, maar de favoriete podcast van ieder seizoen krijgt nog eens €2.500 extra. De local hero van Alice is Emmy, Olympia-uitzendkracht die een Oekraïens gezin in haar eigen volle huis opvangt.

stem nu op jouw favoriete held van seizoen 2

Ook in het tweede seizoen ging Wim het gesprek weer aan met zes extreem bevlogen recruitmentprofessionals. Luister de inspirerende afleveringen en stem op jouw favoriete kandidaat, dan gaat hij of zij er wellicht ook met €2.500 vandoor voor zijn of haar local hero.

Gerelateerde artikelen

RecruitNow lanceert nieuwe website voor bijzonder golfevenement

RecruitNow lanceert nieuwe website voor een bijzonder golfevenement

  • nieuws

dit zijn de foto's van de Meet Up

  • nieuws
Cockpit lanceert als eerste ATS een AI Assistant voor intercedenten

Cockpit lanceert als eerste ATS een AI Assistant voor intercedenten

  • nieuws