Minescape heet voortaan RecruitNow

op 06 juli 2018 geschreven door redactie RecruitNow 5 minuten lezen

De afgelopen maanden hebben wij achter de schermen keihard gewerkt aan de rebranding van Minescape. Vanaf vandaag mogen wij het eindelijk van de daken schreeuwen: Minescape heet voortaan… RecruitNow!

De naamsverandering weerspiegelt het belang voor bedrijven om nú de juiste medewerkers aan te trekken. Daarmee mag geen tijd verloren gaan. Naast een nieuwe naam, presenteren we ons ook met een totaal vernieuwd design van alle bedrijfsuitingen. En met een hernieuwde focus op de markt.
 
‘Als Minescape hebben we een solide reputatie opgebouwd als expert in het online recruitmentproces,’ zegt oprichter en CEO André Polderman. ‘Als RecruitNow willen wij de absolute urgentie van succesvolle recruitment klip en klaar maken. Er is voor ondernemers echt geen tijd te verliezen.’

RecruitNow: werken aan groei

Groei mogelijk maken en groei realiseren is waar het voor RecruitNow om draait. Het online recruitmentproces is voor bedrijven vaak wispelturig en ondoorzichtig. Met onvoorspelbare resultaten die soms ook nog bitter tegenvallen. Wij zorgen voor overzicht, helderheid en effectiviteit. Voor onze klanten bouwen wij wat werkt: betrouwbare oplossingen die je eenvoudig ondersteunen in het complexe online recruitment proces.

Maar volgens COO Paul Wilkens is het besef bij ondernemers nú hun werving aan te pakken het allerbelangrijkst. ‘Het gaat om mensen vinden op wie je kunt vertrouwen. Mensen die vooruitkijken en oplossingen zien. Mensen die hun schouders eronder zetten.’

benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bureau?

plan een gratis adviesgesprek in met onze specialisten Boy en René

direct inplannen

Gerelateerde artikelen

WerkTalent breidt samenwerking met RecruitNow uit door keuze voor ATS Cockpit

WerkTalent breidt samenwerking met RecruitNow uit door keuze voor ATS Cockpit

  • nieuws
RecruitNow gekozen als topleverancier binnen Partner of Choice onderzoek 2021

RecruitNow gekozen als topleverancier binnen Partner of Choice onderzoek 2021

  • nieuws
interview FlexMarkt: “uitzender met kortste doorlooptijden is de winnaar van morgen”

interview: “uitzender met kortste doorlooptijden is de winnaar van morgen”

  • nieuws