Translate

AI Assistant bespaart intercedenten wel 6 uur per week

op 29 maart 2023 geschreven door Florine van den Adel 2 minuten lezen

Vorige maand lanceerde Cockpit als eerste ATS in Nederland een AI Assistant die volledig geautomatiseerd vacatures en functiebeschrijvingen kan schrijven. Verschillende klanten hebben de pilotversie inmiddels getest en het enthousiasme is groot: “De AI Assistant bespaart ons al snel 6 tot 8 uur per week.”

onze AI Assistant in het echt ontdekken?

Schrijf je in voor een lunch & learn bij jou in de buurt, waarbij jij zelf achter de knoppen van onze Cockpit de AI Assistant en alle andere voordelen ontdekt.

eerste ATS met AI Assistant

Als meest innovatieve ATS in de markt kon het natuurlijk niet anders dat Cockpit als eerste ATS in Europa een AI Assistant lanceerde. Deze op OpenAI gebaseerde virtuele assistant schrijft volledig geautomatiseerd vacatures en functiebeschrijvingen. Na de lancering begin februari testten we de AI Assistent als pilot bij verschillende klanten van Cockpit.

Lees ook: Cockpit lanceert als eerste ATS een AI Assistant voor intercedenten

makkelijk én creatief

De AI Assistant is met zeer veel enthousiasme ontvangen. Intercedenten zijn erg te spreken over de schrijfkwaliteit en het gebruiksgemak van de AI Assistant vinden ze de AI Assistent erg gebruiksvriendelijk. “Makkelijk, je kunt er direct mee aan de slag. Werkt ook snel! Weinig info om in te hoeven voeren”, vertelt een van de testers. Ook de kwaliteit van de teksten voldoet aan de verwachtingen. “Wij worden er enthousiast van, omdat er zeker creatieve zinnen worden gebruikt en je hiermee ook jezelf traint in het schrijven van betere vacatureteksten,” reageerde een andere intercedent.

tijdsbesparing tot 6 uur per week

De tijdsbesparing die de AI Assistant oplevert, stijgt misschien wel boven alle verwachtingen uit. Afhankelijk van het aantal te schrijven vacatures, geven intercedenten aan dat ze met de AI Assistant zo’n 6 uur per week aan tijd besparen aan het schrijven van teksten. Sommigen rapporteerden zelfs een besparing van wel 8 uur.

“Wij worden er enthousiast van, omdat er zeker creatieve zinnen worden gebruikt en je hiermee ook jezelf traint in het schrijven van betere vacatureteksten.” intercedent over de Cockpit AI Assistant

nu beschikbaar voor alle klanten

Het enthousiasme over de AI Assistant heeft zelfs ons verbaasd. Daarom hebben we besloten om deze nieuwe feature vanaf vandaag voor al onze Cockpit-klanten beschikbaar te stellen. Ben jij Cockpit-klant en wil je deze ook gebruiken? Neem dan contact op met je contactpersoon bij RecruitNow.

nog geen Cockpit klant?

Schrijf je in voor een lunch & learn, waarbij jij zelf achter de knoppen van onze Cockpit mag ontdekken welke voordelen ons ATS jouw organisatie biedt. Daarnaast vertellen onze specialisten hoe jij omgaat met uitdagingen in de arbeidsmarkt en beantwoorden al jouw vragen. Allemaal onder het genot van een heerlijke lunch bij ons op kantoor of op een locatie bij jou in de buurt. Meld je geheel vrijblijvend aan:

plan een gratis advies op maat

Onze specialisten adviseren je graag vrijblijvend. Gewoon online, wanneer het jou uitkomt.

gratis advies op maat

Gerelateerde artikelen

succesvolle livegang Timing

Timing is met Kentro en Cockpit klaar voor de toekomst

  • nieuws
Wij beloven non-stop recruitmentinnovatie

Rob van Arnhem: 'Wij beloven non-stop recruitmentinnovatie'

  • nieuws
Nieuwe trend bij uitzendbureaus de Artificial Intercedent

Nieuwe trend bij uitzendbureaus: de (A)rtificial (I)ntercedent

  • nieuws