Translate

Cockpit lanceert als eerste ATS een AI Assistant voor intercedenten

op 01 februari 2023 geschreven door Florine van den Adel 2 minuten lezen

PERSBERICHT | Het schrijven van goede vacatureteksten is van groot belang, maar ook tijdsintensief. Daarom biedt Cockpit van RecruitNow als eerste ATS in Europa een AI-gestuurde assistent om volledig geautomatiseerd vacatures te schrijven. Dit maakt het werk van intercedenten niet alleen leuker en makkelijker, maar ook veel waardevoller. 

ook het verschil maken voor kandidaten en opdrachtgevers?

We vertellen graag het hele verhaal en laten je zelf zien hoe het werkt. Reserveer jouw plekje aan tafel voor een gratis lunch & learn bij jou in de buurt, plan een online advies op maat of neem contact op. 

winst voor intercedent, kandidaat én opdrachtgever 

De volledig geïntegreerde AI Assistant is onder andere in staat om geheel zelfstandig vacatures te schrijven. Dit bespaart intercedenten en recruiters tot wel een uur tijd per vacaturetekst. Tijd die ze kunnen besteden aan persoonlijke aandacht en gesprekken met kandidaten en opdrachtgevers. Die aandacht verhoogt de kwaliteit van de match en de gemiddelde plaatsingsduur. 

employer brand 

De AI Assistant is dermate intelligent dat deze de schrijfstijl van de vacature afstemt op de tone of voice van de opdrachtgever. Hiervoor kan de AI Assistant simpelweg worden voorzien van aanvullende specifieke context over bijvoorbeeld de bedrijfscultuur en functie. Hierdoor sluiten de vacatureteksten optimaal aan bij de employer brand van opdrachtgevers en verbetert de candidate experience doordat kandidaten beter weten wat ze van de functie en het bedrijf kunnen verwachten. Als gevolg krijgen intercedenten relevantere kandidaten op de vacatures. 

non-stop recruitment innovatie 

De lancering van de AI Assistant is een belangrijke stap in de missie van RecruitNow om uitzenders en detacheerders futureproof te maken door digitale kansen te benutten. De AI Assistant wordt als eerste uitgerold bij twee grote uitzendpartijen. Op basis van de gebruikersfeedback uit deze pilot wordt de oplossing verder geoptimaliseerd en voor alle Cockpit-klanten beschikbaar als add-on. 

"We blijven de AI Assistant doorontwikkelen en maandelijks updaten met nieuwe features, zoals onze klanten van ons gewend zijn. Zo behouden wij onze voorsprong als het meest innovatieve ATS in de markt." André Polderman CEO RecruitNow

meer weten? 

We vertellen graag het hele verhaal en laten je zelf zien hoe het werkt. Reserveer jouw plekje aan tafel voor een gratis lunch & learn sessie bij jou in de buurt, plan een online advies op maat of neem contact op. 

plan een gratis advies op maat

Onze specialisten adviseren je graag vrijblijvend. Gewoon online, wanneer het jou uitkomt.

gratis advies op maat

Gerelateerde artikelen

succesvolle livegang Timing

Timing is met Kentro en Cockpit klaar voor de toekomst

  • nieuws
Wij beloven non-stop recruitmentinnovatie

Rob van Arnhem: 'Wij beloven non-stop recruitmentinnovatie'

  • nieuws
Nieuwe trend bij uitzendbureaus de Artificial Intercedent

Nieuwe trend bij uitzendbureaus: de (A)rtificial (I)ntercedent

  • nieuws