RecruitNow | Cockpit: hét recruitmentsysteem voor bureaus

Vacatures (door)plaatsen, matchen, salesleads, talentpools, WhatsApp- en e-mailcontact: alles tot aan de aanname van je flexkrachten regel jij met RecruitNow | Cockpit vanuit één systeem. Zonder dat daar een dagenlange training voor nodig is. Intercedenten kunnen na een korte instructievideo direct aan de slag. Op kantoor, thuis én onderweg. Cockpit werkt volledig op desktop, tablet én mobiel, zodat jij remote kunt werken. Een must in deze tijd, waarin de markt vraagt om snelheid in handelen.

kort samengevat: RecruitNow | Cockpit zorgt voor een betere candidate journey en een optimale benutting van beschikbare data. Wat resulteert in een hogere flexkrachttevredenheid én meer business.
 

ontdek de voordelen

efficiënter samenwerken

360° kandidaatbeeld

automatisch matchen

snelle implementatie

korte implementatie

mobile first


alle voordelen op een rij

RecruitNow | Cockpit is ontwikkeld met en voor de gebruikers. En naadloos te integreren met bestaande backoffice systemen, zoals HelloFlex, MySolution, Afas, Pivoton en Easyflex. Dat maakt het matchen van de juiste kandidaat makkelijker, sneller en leuker.

Maar er zijn meer voordelen. De belangrijkste vind je hieronder in een helder overzicht met een beknopte toelichting. Meer weten of meteen aan de slag? Neem contact met ons op. We helpen je graag.

volledig meetbaar en inzichtelijk

Exact weten welke intercedent op welk moment met een kandidaat heeft gesproken. Of de exacte aannamekosten per vacature weten. Alle data staan overzichtelijk bij elkaar, zodat intercedenten op de meest efficiënte wijze met elkaar samenwerken.

"Verkort de doorlooptijd van sollicitaties met 40%. Door een compleet overzicht en inzicht plaats je kandidaten nu sneller dan voorheen.”

automatisch matchen

Dat een kandidaat is afgewezen voor een vacature, betekent niet dat hij niet geschikt is voor een andere vacature. RecruitNow | Cockpit stelt eerder afgewezen kandidaten voor op vacatures die wél matchen. Dankzij slimme search- en matchalgoritmes komen de beste suggesties, binnen je eigen database en daarbuiten, automatisch naar boven. Zo kan je sneller, beter en vaker matchen.

"Dankzij automatisch matchen heb je ruim 5x meer kans op een plaatsing vanuit de database. Matches die je handmatig nooit zou maken.”

alle communicatie in één systeem

Alle communicatie tussen jou en de kandidaat, maar ook met je collega’s, wordt verzameld en verwerkt in Cockpit. Van WhatsApp- en e-mailcontact tot sms'jes en open sollicitaties. Volledig volgens de AVG-richtlijnen. Dit biedt inzicht en een 360° view rond jouw uitzendkrachten. Niet alleen voor jezelf, maar voor de hele vestiging.

"Een recruiter gebruikt gemiddeld zes losse communicatiemiddelen. Cockpit brengt dat aantal terug naar één overzichtelijk systeem.”

volledige profielen door de kandidaat "mijn omgeving"

Door recruitment automation worden kandidaten gestimuleerd om hun eigen profiel verder aan te vullen. Met hun cv, competenties en vaardigheden. Dit zorgt voor completere profielen. Zo heeft de sollicitant een grotere kans om gematcht te worden aan een vacature. En dus op een baan. De werkdruk bij intercedenten wordt verlaagd, door het verrijken en actualiseren van profielen te automatiseren. Binnenkort wordt de ‘mijn omgeving’ aangevuld met onder andere competentie- en vaardigheidstesten. 

"De resultaten van de tests worden automatisch toegevoegd aan het kandidaatprofiel in de Cockpit. Zo wordt de match tussen kandidaten en vacatures steeds nauwkeuriger.”

de cv-generator

Als extra dienst voor je kandidaten hebben wij de cv-generator ontwikkeld. Op het moment van solliciteren geen cv bij de hand? Geen probleem. Met de cv-generator kan de kandidaat via een aantal klikken een cv maken. Er is keuze uit verschillende lay-outs én ze kunnen het gemaakte cv ook voor andere sollicitaties gebruiken. Daarnaast staat het cv plus het volledige profiel direct goed in de Cockpit.

"Dankzij de cv-generator krijg ik een opgemaakt cv. Super handig, want het bespaart mij tijd tijdens het solliciteren. Veel invoervelden worden namelijk al automatisch voor mij ingevuld.”

ontdek de mogelijkheden

En vraag een online demo aan.

deze merken helpen wij groeien

Luba
Timing
Dit
Abeos
WerkTalent

RecruitNow oplossingen

Wij helpen onze klanten al meer dan 17 jaar groeien. Door een stevige fundering en goede bouwstenen voor hen te ontwikkelen. Wij zorgen voor overzicht, helderheid en effectiviteit. Voor onze klanten bouwen wij wat werkt: betrouwbare oplossingen die je eenvoudig ondersteunen in het complexe online recruitment proces.

RecruitNow
Cockpit

  • Efficiënter samenwerken
  • Automatisch matchen
  • Korte implementatie

Meer weten

RecruitNow
Campaigns

  • Eén of honderd vacatures
  • Snel en voordelig
  • Elke dag beter

Meer weten

RecruitNow
Jobsite

  • Employerbrand neerzetten
  • Bereik meer kandidaten
  • Ontvang meer sollicitaties

Meer weten


nieuwsgierig?

Of heb je gewoon een vraag, wil je iemand de groetjes
doen of een keertje langskomen voor een kop koffie?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

contact

Hogeweg 182
3815 LZ Amersfoort
T +31 (0)88 524 55 24

Routebeschrijving

Sluiten

contact

Hoe wil je bereikt worden?
Ik ga akkoord met het privacy statement.