de recruitment software voor uitzenders

Nog nooit waren er zoveel vacatures als nu. Het vervullen daarvan is een steeds grotere uitdaging. Daarom zoeken we oplossingen die het matchen van hoge volumes makkelijker en sneller maken. Die gebruiksvriendelijk en slim zijn. Waarmee je vanuit één systeem je processen optimaliseert en daardoor efficiënter werkt dan ooit. En alles met als uitgangspunt de mensen die er mee werken: de intercedent. RecruitNow | Cockpit is dat. En nog véél meer.

efficiënter samenwerken

efficiënter samenwerken

automatisch matchen

automatisch matchen

korte implementatie

korte implementatie


alle voordelen op een rij

Oké… niet álle voordelen. Maar wel de belangrijkste. In een helder overzicht met een beknopte toelichting.

Meer weten of meteen aan de slag? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

efficiënter samenwerken

Alle systemen binnen RecruitNow | Cockpit zijn compleet met elkaar geïntegreerd. Daardoor heb je altijd volledig en actueel overzicht in alle data, kosten en opbrengsten. Van weten welke intercedent wanneer, welke kandidaat heeft gesproken. Tot hoe de gemiddelde workflow verloopt, voordat een vacature daadwerkelijk online staat. Of wat de kosten van een uiteindelijke hire zijn en hoe lang het duurde om die te realiseren. Al die data overzichtelijk bij elkaar, maakt het mogelijk om snel te analyseren. Zodat je processen en werkwijzen kan optimaliseren. En daardoor efficiënter kan samenwerken.

 

automatisch matchen

Dat een kandidaat afgewezen wordt op een vacature, betekent niet dat hij niet geschikt is voor een andere vacature. RecruitNow | Cockpit stelt eerder afgewezen kandidaten voor op vacatures die wél matchen. Dankzij slimme search- en matchalgoritmes komen de beste suggesties uit je eigen systeem én uit andere externe systemen automatisch naar boven. Zo kan je sneller, beter en vaker matchen vanuit één centraal systeem.

 

korte implementatie

Wat heb je aan tooling die dagen training vereist? In elk geval een kostenpost. RecruitNow | Cockpit is daarom al na een video van 5 minuten door elke intercedent direct te gebruiken. Sterker: het werkt op alle devices en in alle browsers. Hierdoor kan je altijd en overal snel de juiste kandidaat matches maken uit je eigen én uit externe databases.

 

deze merken helpen wij groeien

Luba
Timing
Dit
Abeos
WerkTalent
Manpower
Abiant
MF
In Person
Certus Groep

RecruitNow oplossingen

Wij helpen onze klanten al meer dan 17 jaar groeien. Door een stevige fundering en goede bouwstenen voor hen te ontwikkelen. Wij zorgen voor overzicht, helderheid en effectiviteit. Voor onze klanten bouwen wij wat werkt: betrouwbare oplossingen die je eenvoudig ondersteunen in het complexe online recruitment proces.

RecruitNow
Cockpit

  • Efficiënter samenwerken
  • Automatisch matchen
  • Korte implementatie

Meer weten

RecruitNow
Campaigns

  • Eén of honderd vacatures
  • Snel en voordelig
  • Elke dag beter

Meer weten

RecruitNow
Jobsite

  • Employerbrand neerzetten
  • Bereik meer kandidaten
  • Ontvang meer sollicitaties

Meer weten


nieuwsgierig?

Of heb je gewoon een vraag, wil je iemand de groetjes
doen of een keertje langskomen voor een kop koffie?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

contact

Hogeweg 182
3815 LZ Amersfoort
T +31 (0)88 524 55 24

Routebeschrijving

Sluiten

contact

Hoe wil je bereikt worden?
Ik ga akkoord met het privacy statement.