hét systeem voor bureaus

Met het ATS Cockpit heb je alle kandidaatgegevens en communicatie in één overzichtelijk systeem. Zo bespaar je uren aan administratie en heb je meer tijd voor de groei van jouw bureau.

20+ bureaus gingen je voor.
Gemiddelde beoordeling 
⭐⭐⭐⭐✰

360° kandidaatbeeldefficiënter samenwerken

Elke kandidaat heeft een digitaal profiel waarin alle communicatie met én over je kandidaat en het volledige cv staan.

snelle implementatieautomatisch matchen

Geen training nodig. Jouw intercedenten kunnen zo aan de slag na een demovideo van 10 minuten.

mobile firstkorte implementatie

als enige oplossing in de markt. Met een volledige én AVG-proof integratie van al je communicatiemiddelen.


alle voordelen op een rij

Cockpit is ontwikkeld met en voor de gebruikers. En naadloos te integreren met bestaande backoffice systemen, zoals HelloFlex, MySolution, Afas, Pivoton en Easyflex. Dat maakt het matchen van de juiste kandidaat makkelijker, sneller en leuker.

volledig meetbaar en inzichtelijk

Exact weten welke intercedent op welk moment met een kandidaat heeft gesproken. Of de exacte aannamekosten per vacature weten. Alle data staan overzichtelijk bij elkaar, zodat intercedenten op de meest efficiënte wijze met elkaar samenwerken.

"Verkort de doorlooptijd van sollicitaties met 40%. Door een compleet overzicht en inzicht plaats je kandidaten nu sneller dan voorheen.”

automatisch matchen

Cockpit stelt eerder afgewezen kandidaten voor op vacatures die wél matchen. Dat een kandidaat eerder is afgewezen, betekent toch niet dat hij niet geschikt is voor een andere vacature?  Dankzij slimme search- en matchalgoritmes komen de beste suggesties, binnen je eigen database en daarbuiten, automatisch naar boven. Zo kan je sneller, beter en vaker matchen.

"Dankzij automatisch matchen heb je ruim 5x meer kans op een plaatsing vanuit de database. Matches die je handmatig nooit zou maken.”

alle communicatie in één systeem

Alle communicatie tussen jou en de kandidaat, maar ook met je collega’s, wordt verzameld en verwerkt in Cockpit. Van WhatsApp- en e-mailcontact tot sms'jes en open sollicitaties. Volledig volgens de AVG-richtlijnen. Dit biedt inzicht en een 360° view rond jouw uitzendkrachten. Niet alleen voor jezelf, maar voor de hele vestiging.

"Een recruiter gebruikt gemiddeld zes losse communicatiemiddelen. Cockpit brengt dat aantal terug naar één overzichtelijk systeem.”

alle taken en processen in één overzicht

Je kunt op elk moment zien hoe jouw bureau het doet: waar in het proces het goed of minder gaat en waar je nog kunt optimaliseren.

volledige profielen door de kandidaat "mijn omgeving"

Door recruitment automation worden kandidaten gestimuleerd om hun eigen profiel verder aan te vullen. Met hun cv, competenties en vaardigheden. De werkdruk bij intercedenten wordt verlaagd, door het verrijken en actualiseren van profielen te automatiseren. Binnenkort wordt de ‘mijn omgeving’ aangevuld met onder andere competentie- en vaardigheidstesten. 

"De resultaten van de automatische testen worden direct toegevoegd aan het kandidaatprofiel in de Cockpit. Zo wordt de match tussen kandidaten en vacatures steeds nauwkeuriger.”

de cv-generator

Je verwerkt nieuwe cv's automatisch in Cockpit. Nog geen cv beschikbaar? Je kandidaat stelt met een paar klikken een cv op. Die gegevens staan ook meteen in een kandidaatprofiel in Cockpit.

"Dankzij de cv-generator krijg ik een opgemaakt cv. Super handig, want het bespaart mij tijd tijdens het solliciteren. Veel invoervelden worden namelijk al automatisch voor mij ingevuld.”

ontdek de mogelijkheden voor jouw bureau

 

Ik wil een persoonlijke demo
Je ziet hoe Cockpit werkt en hoe anderen het inzetten

deze merken helpen wij groeien

Luba
Timing
Dit
Abeos
WerkTalent

RecruitNow oplossingen

Wij helpen onze klanten al meer dan 17 jaar groeien. Door een stevige fundering en goede bouwstenen voor hen te ontwikkelen. Wij zorgen voor overzicht, helderheid en effectiviteit. Voor onze klanten bouwen wij wat werkt: betrouwbare oplossingen die je eenvoudig ondersteunen in het complexe online recruitment proces.

RecruitNow
Cockpit

  • Efficiënter samenwerken
  • Automatisch matchen
  • Korte implementatie

Meer weten

RecruitNow
Campaigns

  • Eén of honderd vacatures
  • Snel en voordelig
  • Elke dag beter

Meer weten

RecruitNow
Jobsite

  • Employerbrand neerzetten
  • Bereik meer kandidaten
  • Ontvang meer sollicitaties

Meer weten


nieuwsgierig?

Of heb je gewoon een vraag, wil je iemand de groetjes doen of een keertje langskomen voor een kop koffie?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

in contact komen

Hogeweg 182
3815 LZ Amersfoort
T +31 (0)88 524 55 24

Routebeschrijving

Sluiten

contact

Hoe wil je bereikt worden?
Ik ga akkoord met het privacy statement.