de 3 geheimen voor het succes van Daaf

op 28 december 2021 geschreven door Florine van den Adel 5 minuten lezen

Dagelijks helpen wij bevlogen ondernemers om te groeien. Ondernemers met een sterke visie, creatieve ideeën en bovenal een grote passie voor hun vak: talenten koppelen aan een leuke baan. In een unieke miniserie door EMERCE stellen we graag twee van onze partners aan jullie voor. We beginnen met Mick Knabben – van Leusden, die in 2020 Daaf oprichtte. Leun lekker even achterover en laat je inspireren door het verhaal van Mick.

duurzaam matchen

Mick roept bedrijven op om verder te kijken dan het cv, zeker in deze krappe arbeidsmarkt. “Stap buiten je comfort zone en kijk waar je nou eigenlijk naar op zoek bent.” Het is de persoonlijke aandacht waar Daaf zich als kleiner bureau mee onderscheidt. “We proberen iemand te plaatsen bij een werkgever om daar echt een leuke lange carrière te hebben. Echt een duurzame match,” vertelt Mick.

Toon meer

investeer in de juiste tools 

Daarnaast benadrukt Mick het belang om mee te ontwikkelen met alle innovaties die er tegenwoordig zijn. Denk aan een goed vindbare website, naadloos werkende software aan de achterkant en toegang tot de juiste kanalen. “Maar wij zijn recruiters,” geeft Mick terecht aan. “Geen online marketeers, softwaredeskundigen en al helemaal geen juristen.” Om dit allemaal toch goed te regelen, investeerde Daaf vanaf het begin in de beste tooling om al die processen goed te waarborgen. “Durf te investeren in de juiste tools.”

Toon meer

net zo slim werken als Mick?

Ook jij kunt succes behalen door je dagelijkse werk een stuk makkelijker te maken. Wij denken graag met je mee en brengen de kansen voor jouw bureau daarom vrijblijvend voor je in kaart.

Toon meer
in 7 stappen vergelijkbaar succes behalen?

ontvang het stappenplan meteen in een gratis en vrijblijvende whitepaper

direct downloaden

Gerelateerde artikelen

Staffing Tech Talkshow: dit zijn de trends van 2022

Staffing Tech Talkshow: dit zijn de trends van 2022

  • video
RecruitNow en Olympia op RTL Z: “we kunnen nu een duurzame match maken”

RecruitNow en Olympia op RTL Z: “we kunnen nu een duurzame match maken”

  • video
zo creëert Olympia tijd voor échte focus op de kandidaat

zo creëert Olympia tijd voor échte focus op de kandidaat

  • video