Translate
Translate

zvoove neemt Planbition over

op 23 januari 2024 3 minuten

EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de uitzendmarkt met Planbition, hét toonaangevende cloud‑platform voor personeelsplanning en tijdsregistratie

zvoove, de Europese marktleider met softwareoplossingen voor de uitzendbranche, neemt Planbition uit Nijmegen over. Dankzij de overname breidt zvoove zijn IT-aanbod uit met de meest flexibele oplossing voor personeelsplanning en tijdregistratie. Planbition is momenteel al operationeel in zestien landen en de overname opent de deur naar de overige Europese landen waar zvoove actief is.

De strategische overname volgt op eerdere Nederlandse overnames van HelloFlex en RecruitNow verleden jaar en van Pivoton in 2022, en onderstreept zvoove's toewijding om de uitzendbranche van de meest geavanceerde en innovatieve IT-oplossingen te voorzien.

Planbition is de toonaangevende, cloud-gebaseerde workforcemanagement-oplossing voor klanten als Olympia, Timing, Actief Werkt!, YoungCapital en Adecco wereldwijd. Voor Fortune 500-bedrijven, maar ook voor kleinere bedrijven, is Planbition het kernplatform voor het workforce management. Klanten gebruiken Planbition voor planning, tijdsregistratie en selfservice, voor hun eigen medewerkers en van hun klanten. De software sluit naadloos aan op andere ERP-, salaris- en facturatieplatforms, via standaard-API's en -interfaces.

Concurrentievoordeel

Met de integratie van Planbition in zijn oplossingenportfolio, versterkt zvoove zijn bestaande end‑to‑end-softwareplatforms en biedt het klanten concurrentievoordeel door het stroomlijnen en digitaliseren van de processen voor het plannen en roosteren van intern en extern personeel. Dankzij de combinatie van Planbition met Pivoton, HelloFlex en RecruitNow, heeft zvoove het ongeëvenaarde nummer één front‑to‑back-aanbod voor de Nederlandse uitzendbranche.

Oliver Muhr, CEO van zvoove, zegt: "De Planbition-software, het uitgebreide klantenbestand en hun klantgerichtheid, sluiten perfect aan bij onze missie binnen de Nederlandse en Europese uitzendbranche. Met de huidige overname zijn we staat om toonaangevende workforcemanagement‑oplossingen aan te bieden in alle landen waar zvoove actief is."

Planbition-oprichter Albert Schlangen zegt: "De software van Planbition is operationeel in zestien landen. Als onderdeel van zvoove vergroten we het bereik van onze workforcemanagement-productportfolio naar alle Europese markten. Zo dragen we bij aan het verdere succes van zvoove. We kijken er naar uit om samen te werken met andere zvoove-ondernemingen en hun geavanceerde oplossingen."

Paul van den Bosch, CEO van Pivoton, zegt: "We werken al lange tijd samen met Planbition om onze wederzijdse klanten te bedienen. Planbition raakt aan de kernactiviteit van deze klanten. Met het toevoegen van Planbition aan ons aanbod op de Nederlandse markt vervult zvoove een belangrijke stap in onze missie om met toonaangevende softwareoplossingen een end-to-end propositie te bieden aan uitzendbureaus in Nederland."

"Namens RecruitNow willen wij Albert en het team van Planbition hartelijk welkom heten bij zvoove. Erg mooi om het productportfolio van de zvoove groep zo compleet te zien worden met moderne en innovatieve softwareoplossingen.", aldus André Polderman, CEO RecruitNow.

Over zvoove

zvoove is de Europese marktleider op het gebied van IT-programmatuur en hybride oplossingen voor personeelszaken en de uitzendbranche. zvoove verbetert ´de wereld van werk´ binnen het dynamische ecosysteem dat werknemers, werkgevers en dienstverleners op personeelsgebied vormen: door hoogwaardige, vertrouwde digitalisering van alle bedrijfsprocessen; door foutloze invoer en verwerking volgens de laatste wet- en regelgeving; door de beste combinatie van talent en werk; en door de bescherming van bedrijfskritieke personeelsgegevens. Ongeveer 5000 klanten met 80.000 eindgebruikers vertrouwen op zvoove en gebruiken de personeelsoplossingen via zvoove´s platformen voor het beheer van meer dan 1 miljoen medewerkers; voor meer dan 14 miljard euro aan jaarlijkse loonbetalingen; en voor ongeveer 2 miljoen sollicitaties per jaar. zvoove heeft meer dan 500 mensen in dienst op 15 locaties in Europa. Meer informatie biedt https://zvoove.com/.

Over Planbition

Planbition is marktleider in Nederland voor het workforce management van uitzendbureaus. De kracht van Planbition is het creëren van toegevoegde waarde met flexibele softwareproducten in combinatie met de juiste diensten om de problemen rondom workforce management op te lossen. De gebruiksvriendelijke software onderscheidt zich door de nieuwste technologieën op een creatieve en innovatieve manier in het product te verwerken. Meer informatie biedt https://www.planbition.com/.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe trend bij uitzendbureaus de Artificial Intercedent

Nieuwe trend bij uitzendbureaus: de (A)rtificial (I)ntercedent

  • nieuws
Rik Verbrugge Mensen matchen met banen is nog veel te complex voor AI

Rik Verbrugge: ‘Mensen matchen met banen is nog veel te complex voor A.I.’

  • nieuws
Big Event zvoove edition 2024

Big Event zvoove edition 2024 - Een dag vol innovatie en samenwerking

  • nieuws