Werkis / verder met werk vindt betere aansluiting op klantwens anno 2020 met nieuw ATS RecruitNow | Cockpit

op 05 maart 2021 geschreven door redactie RecruitNow 5 minuten lezen

AMERSFOORT – Werkis / verder met werk slaat de handen ineen met RecruitNow en zet zo de volgende stap in hun digitale transformatie. Dankzij de lancering van RecruitNow | Cockpit werkt Werkis nu efficiënter en verbetert de klanttevredenheid.

Uit onderzoek blijkt dat uitzendkrachten steeds meer behoefte hebben aan overzicht, betrokkenheid en verbinding. Iets wat perfect aansluit bij het kloppend hart van Werkis. Gerben Post, algemeen directeur Werkis: “We merken dat de flexkracht overzicht wil van documenten, zoals hun contract en loonstroken. En dat elke medewerker van de vestiging hem of haar kan helpen. Ook als de vaste contactpersoon vrij of ziek is. Het liefst heb je dan ook alle informatie rondom flexwerkers, klanten en je collega’s gebundeld één systeem. In plaats van in het hoofd van een collega die er op dat moment niet is.”

Toon meer

RecruitNow | Cockpit matcht perfect met het kloppend hart van Werkis

Voor Werkis vraagt dat om software die hen daarin ondersteunt. En een nieuwe interne werkwijze die het voor alle vestigingen makkelijker maakt om overzicht, betrokkenheid en verbinding te creëren. Beide hebben zij gevonden in RecruitNow | Cockpit.

Toon meer
Dit alles moet gaan bijdragen aan de klanttevredenheid. En daar doen we het uiteindelijk allemaal voor. Gerben Post Directeur Werkis

het beste ATS in de branche

Dat is RecruitNow | Cockpit. Speciaal ontwikkeld voor de uitzend- en detacheringbranche. Geen traditioneel ATS, maar één die met jou meegroeit en zorgt voor een futureproof organisatie.

benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bureau?

plan een gratis adviesgesprek in met onze specialisten Boy en René

direct inplannen

Gerelateerde artikelen

vitaliteitsweek: van #COVID NAAR #GOFIT

vitaliteitsweek: van #COVID NAAR #GOFIT

  • nieuws
RecruitNow groeit en innoveert

RecruitNow groeit en innoveert

  • nieuws
de belangrijkste learnings van flexevent 2021

FleXevent: 5 take-aways van Wim Davidse

  • nieuws