Translate
Translate

Umbraco Codegarden 2022: een verslag vanuit Denemarken

op 16 juni 2022 geschreven door Florine van den Adel 2 minuten lezen

Het lijkt wel een festival, maar dit is nog veel beter: Codegarden, de jaarlijkse conferentie van Umbraco voor business en tech professionals. Onze developers halen graag het maximale uit Umbraco om de beste jobsites te kunnen bouwen. Om extra inspiratie en goede ideëen daarvoor op te doen, zijn zij deze week aanwezig bij deze interessante conferentie. Onze developer Timo Brundel doet verslag uit Denemarken.

de beste online experience voor jouw kandidaten?

Onze specialisten geven je graag gratis advies op maat en vertellen je waar de kansen liggen voor jouw bureau. Geheel vrijblijvend, online en wanneer het jou uitkomt.

‘level 5 goodmorning’ 

“Na een treinrit van 8 uur, een lekker avondmaal en een goede nachtrust was het tijd voor de eerste conferentiedag,” vertelt Timo. “Het was even zoeken, maar na een wandeling van 25 minuten waren we er: Umbraco Codegarden 2022".

En daar wachtte een warm welkom. “We werden begroet met een level 5 goodmorning: oog contact + een glimlach + vriendelijkheid + goodmorning + a high five! Een hele enthousiaste manier om binnen te komen.” 

goede talks... én koffie

De eerste dag was meteen goed gevuld. “Na het inchecken en de keynotes begonnen de eerste 3 talks. Zelf vond ik ‘web components’ en ‘10 umbraco features you forgot existed’ erg leuk en interessant. Koffie blijft een belangrijk onderdeel van een congres. Ze hebben een leuke koffiekar staan waar we heerlijke koffie kunnen halen! 

De eerste dag werd afgesloten met een diner en de uitreiking van de Umbraco Awards. Het was interessant om alle andere projecten te zien.” 

leuke contacten 

“Het hele leuke aan het event is het gemak waarmee we contact maken met andere mensen,” vertelt Timo. “Zo hebben we al even gesproken met de Umbraco partner manager. RecruitNow was hem al opgevallen omdat we best veel forms licenties aanschaffen. We hebben meteen afgesproken om binnenkort contact te hebben.” 

“Na een dag vol nieuwe indrukken en ideeën was het tijd om bij te komen”, sluit Timo af. “Morgen weer een nieuwe dag!"

“Na een dag vol nieuwe indrukken en ideeën was het tijd om bij te komen. Morgen weer een nieuwe dag!" Timo Brundel Developer
groei mee met RecruitNow!

wij zoeken enthousiaste collega's binnen verschillende vakgebieden

ontdek de vacatures

Gerelateerde artikelen

Nieuwe trend bij uitzendbureaus de Artificial Intercedent

Nieuwe trend bij uitzendbureaus: de (A)rtificial (I)ntercedent

  • nieuws
Rik Verbrugge Mensen matchen met banen is nog veel te complex voor AI

Rik Verbrugge: ‘Mensen matchen met banen is nog veel te complex voor A.I.’

  • nieuws
Big Event zvoove edition 2024

Big Event zvoove edition 2024 - Een dag vol innovatie en samenwerking

  • nieuws