Treffer Uitzendbureau als eerste live met Cockpit Small Business Edition

op 05 maart 2021 geschreven door Naomi den Hollander 5 minuten lezen

Deze week is Treffer Uitzendbureau live gegaan met de ‘Small Business Edition’ van ons ATS Cockpit. Een trots moment voor beide partijen! Voor RecruitNow is Treffer de eerste klant die live gaat met deze speciale versie van Cockpit. En Treffer Uitzendbureau zet een grote stap in het futureproof maken van hun organisatie. 

Meer weten?

Wil je meer weten of ook binnen vier weken live? Dan moet je bij onze specialisten Boy en René zijn. Vul het formulier in en je hoort snel van ze!

Kandidaten en vacatures makkelijk beheren, snel en makkelijk zoeken en matchen, automatisch matchen, salesleads, talentpools en al het e-mailcontact: alles tot aan de aanname van de flexkracht regelen vanuit één systeem. Dat is waar Treffer naar op zoek was in een applicant tracking system (ATS). En heeft gevonden in Cockpit Small Business Edition.

razendsnel live 

Dat een digitale transformatie soms snel kan gaan, bewijst deze eerste livegang wel. Een kennismaking, de demo en het zetten van de handtekening –volledig online– volgden elkaar in rap tempo op. Ook de implementatie van Cockpit SBE was binnen vier weken geregeld. Na een korte instructievideo kon Treffer binnen no-time aan de slag met hun nieuwe ATS.

Toon meer
Met de overstap naar Cockpit verwachten we nog sneller en efficiënter onze medewerkers en klanten te kunnen bedienen. We zijn net 'live' en nu al erg enthousiast! Ik verwacht dat als alles helemaal goed is ingericht dat we daar nog meer profijt van zullen krijgen. Op een goede samenwerking! Mireille van Wendel Directeur Treffer Uitzendbureau

speciaal voor de “kleinere” bureaus

De focus van Cockpit lag altijd al op de uitzendbranche. Het recruitmentsysteem is volledig ontwikkeld en geoptimaliseerd voor (tot op heden) middelgrote en grote uitzendbureaus. Maar veel ‘kleine’ bureaus hebben precies dezelfde behoefte. Ook zij willen een futureproof organisatie en een recruitmentsysteem dat ze daarbij helpt. En daarom ontwikkelden wij, speciaal voor de kleine bureaus, Cockpit Small Business Edition. 

Toon meer

meer weten over Cockpit SBE?

Omdat Cockpit Small Business Edition is ontwikkeld op basis van de best practice uitzendbureauprocessen, kun je binnen enkele weken live en de voordelen van Cockpit zelf ervaren. Maar er zijn meer voordelen en die vertellen we je graag.

Optioneel
benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bureau?

plan een gratis adviesgesprek in met onze specialisten Boy en René

direct inplannen

Gerelateerde artikelen

dit is waarom de uitzendbranche beter presteert dan voor corona

dit is waarom de uitzendbranche beter presteert dan voor corona

  • nieuws
krappe arbeidsmarkt: waar zijn alle mensen gebleven?

krappe arbeidsmarkt: waar zijn alle mensen gebleven?

  • nieuws
stem op je favoriete podcast en steun een goed doel

stem op je favoriete podcast en steun een goed doel

  • nieuws