Renée Gosschalk (Get Work): 'Stiekem is recruitment nog hartstikke traditioneel'

op 18 juni 2019 geschreven door redactie RecruitNow 5 minuten lezen
ook 100% digitaal worden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw staffingbureau of heb je een andere vraag? Dan moet je bij onze specialisten Boy en René zijn. Plan vandaag nog jouw gratis advies op maat in!

De digitale revolutie is gaande en iedereen in recruitment staat nu voor de keuze: get on board of blijf achter. Dat zo’n transformatie niet zo eenvoudig is, zeker voor een traditioneel mkb-uitzendbureau, weet Renée Gosschalk (marketing manager,Get Work) maar al te goed.

RecruitNow is dan ook erg trots dat Renéé op 18 juni tijdens het Werf& Jaarcongres Bureaurecruitment vertelde hoe zij in 2016 besloten de uitdaging van de digitale transformatie aan te gaan, hoe wij ze daarbij mochten helpen en wat daar nu, zo’n 3 jaar later, de resultaten van zijn. Peter Boerman van Werf& interviewde Renée voorafgaand aan het event.

Toon meer
‘Optimaal gebruik maken van data en kleur bekennen is de komende 10 jaar essentieel’ Renée Gosschalk Get Work

speciaal voor de “kleinere” bureaus

Renée: ‘Zo’n 2 jaar geleden hebben we besloten over te gaan tot een echt digitale transformatie. De aanleiding was eigenlijk dat we niet in staat waren om het optimale te kunnen betekenen voor onze uitzendkrachten. Online zijn we sindsdien gegroeid van zo’n 2.000 websitebezoekers per maand, met een handjevol sollicitanten, naar nu bijna 15.000 websitebezoekers en ongeveer 700 sollicitanten per maand. En we staan nu op een prachtig punt! Over 2 maanden implementeren we een geheel nieuw front office-systeem: RecruitNow | Cockpit. Hiermee leggen we de focus op ons commerciële proces en optimale matchingsmogelijkheden. Een absolute innovatie in de branche.’

Wil je weten hoe de implementatie van Cockpit Get Work gaat helpen en welke leerpunten Renée de afgelopen 3 jaar heeft opgedaan? Je leest het in het volledige interview op Werf&.nl.

Toon meer
benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bureau?

plan een gratis adviesgesprek in met onze specialisten Boy en René

direct inplannen

Gerelateerde artikelen

vitaliteitsweek: van #COVID NAAR #GOFIT

vitaliteitsweek: van #COVID NAAR #GOFIT

  • nieuws
RecruitNow groeit en innoveert

RecruitNow groeit en innoveert

  • nieuws
de belangrijkste learnings van flexevent 2021

FleXevent: 5 take-aways van Wim Davidse

  • nieuws