Translate
Translate

RecruitNow groeit en innoveert

op 14 september 2021 geschreven door Florine van den Adel 2 minuten lezen

De innovatieve oplossingen in ons recruitment performance platform™ worden voortdurend doorontwikkeld. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten steeds slimmer kunnen werken en nóg sneller kunnen groeien. Zelf staan we ook niet stil: we groeien hard en vandaag lanceren we onze nieuwe website.

ontvang advies op maat

Nieuwsgierig waar de digitale kansen liggen voor jouw bureau? Plan een gratis persoonlijk adviesgesprek. Gewoon online en uiteraard geheel vrijblijvend.

de beste technologie 

Net als onze Jobsites is ook deze site gebouwd met Umbraco. Dit intuïtieve contentmanagementsysteem is niet alleen de beste keuze op technisch vlak, maar ook nog eens heel gemakkelijk te beheren. Ook als je geen webbouwer bent.

recruitment performance platform

Het viel je misschien al op: in plaats van over ‘onze oplossingen’ hebben we het nu over ‘ons platform’. Dat is een bewuste keuze. Want de succesformule waarmee wij staffingorganisaties laten groeien is dat wij niet denken in losse oplossingen, maar recruitmentsoftware, jobsites en online campagnes koppelen in één krachtig platform: ons recruitment performance platform™. Het succes en de groei die dit onze klanten oplevert, ontdek je in onze klantcases.

werkenbijrecruitnow.nl

Omdat ook wij snel groeien, zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s. Tijd dus voor onze eigen Jobsite! Op werkenbijrecruitnow.nl kun je eenvoudig solliciteren op onze vacatures. Zit jouw ideale vacature er nog niet bij of wil je liever eerst kennis maken? Dan plan je eenvoudig een vrijblijvende kennismaking inclusief rondleiding door ons kantoor.

blijf up-to-date

Zoals met alles wat we doen, ontwikkelen we ook onze nieuwe website continu door. En houden we je hier altijd op de hoogte van het laatste nieuws en inspiratie over digitale transformatie in de flexbranche. Houd de site dus in de gaten, volg ons op LinkedIn en schrijf je onderaan deze pagina in voor onze gratis nieuwsbrief.

we zijn benieuwd!

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties over onze nieuwe site? Of wil je gewoon even iemand de groetjes doen? Neem gerust contact met ons op.

Toon meer
benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bureau?

plan een gratis adviesgesprek in met onze specialisten Boy en René

direct inplannen

Gerelateerde artikelen

Hoe AI straks ook studenten sneller én beter aan een bijbaan helpt

hoe A.I. straks ook studenten sneller én beter aan een bijbaan helpt

  • nieuws
nog succesvoller worden als intercedent - Cockpit helpt je met Insights

nog succesvoller worden als intercedent: Cockpit helpt je met Insights

  • nieuws
branche wil partner die meebeweegt

Branche wil partner die meebeweegt: ‘Cocreatie staat centraal’

  • nieuws