Translate
Translate

Luba.nl gekozen als Website van het Jaar

op 25 november 2022 geschreven door Florine van den Adel 1 minuut lezen

Tijd voor champagne, want Luba.nl is gekozen tot Beste Website van het Jaar! De website, die Luba samen met Soda Studio en RecruitNow bouwde, kreeg namelijk het hoogste cijfer binnen de categorie Uitzendbureaus. Deze prachtige prijs werd door niemand minder dan Humberto Tan aan Luba en ons uitgereikt.

ook de beste online experience voor jouw kandidaten?

Onze specialisten vertellen je graag waar de kansen voor jouw bureau liggen tijdens een geheel vrijblijvend advies op maat.

het hoogste cijfer voor Luba.nl

Samen met onze partner Luba en Soda Studio is er hard gewerkt aan een volledig nieuwe website, met een geheel nieuw design en de meest vooruitstrevende functionaliteiten. Afgelopen donderdag ontvingen we de kroon op ons werk: Luba kreeg binnen de categorie Uitzendbureaus het hoogste cijfer en is daarmee gekozen tot Beste Website van het Jaar 2022!

solliciteren zoals jij wilt

Een nieuwe baan zoeken is leuk, maar ook spannend. Om dit zo fijn én leuk mogelijk te maken, bouwden we met Luba een website waar je binnen 2 minuten kunt solliciteren op de manier die jij het fijnste vindt. 5 redenen waarom Luba.nl de terechte winnaar is:

  • Via Luba.nl solliciteer je zoals jij dat wilt. Met of zonder cv, inclusief video of via de slimme virtuele assistent.
  • Door de slimme zoekopties en interactieve kaart was het nog nooit zo gemakkelijk om een passende baan in de buurt te vinden.
  • In Mijn Luba houd je eenvoudig al je lopende sollicitaties bij, sla je jouw favoriete vacatures op en stel je slimme jobalerts is.
  • Met de cv generator stel je een professioneel uitziend cv op door simpelweg je persoonlijke gegevens, ervaring en skills in te voeren.
  • Kom eenvoudig in contact met Luba recruiters bij je dichtstbijzijnde Luba vestiging.

gefeliciteerd en bedankt!

We willen Luba van harte feliciteren met deze prachtige en welverdiende prijs en iedereen die aan Luba.nl heeft meegewerkt heel erg bedanken!

Gerelateerde artikelen

Hoe AI straks ook studenten sneller én beter aan een bijbaan helpt

hoe A.I. straks ook studenten sneller én beter aan een bijbaan helpt

  • nieuws
nog succesvoller worden als intercedent - Cockpit helpt je met Insights

nog succesvoller worden als intercedent: Cockpit helpt je met Insights

  • nieuws
branche wil partner die meebeweegt

Branche wil partner die meebeweegt: ‘Cocreatie staat centraal’

  • nieuws