kapitaalinjectie van Walvis laat RecruitNow verder groeien

op 26 juli 2018 geschreven door Deborah Hempenius 5 minuten lezen

Venture capital fonds Walvis doet een flinke investering in RecruitNow. De kapitaalinjectie stelt RecruitNow in staat om verder te innoveren in de technologie, de sales- en marketingactiviteiten op te schalen en het partnernetwerk verder uit te bouwen. De recente naamsverandering past ook in de groeistrategie en de plannen tot internationale uitrol.

Meer weten?

Wil je meer weten of ook binnen vier weken live? Dan moet je bij onze specialisten Boy en René zijn. Vul het formulier in en je hoort snel van ze!

Oprichter en CEO van RecruitNow, Andre Polderman, is erg blij met de investering van Walvis. ‘Doordat het aantal vacatures landelijk explosief groeit, is het voor steeds meer bedrijven knokken om de juiste mensen te vinden. Onze klanten lukt dat wel en dankzij de miljoenen aan groeigeld kan dat nu nog sneller en effectiever.’
 
Vincent Gravesteyn, Managing Director Walvis Participaties: ‘RecruitNow is koploper in online recruitment en maakt het online recruitmentproces simpel, voorspelbaar en bovenal resultaat gedreven. RecruitNow weet door middel van haar unieke technologie binnen korte tijd de meest geschikte kandidaten te werven voor haar klanten. Wij zien veel mogelijkheden en gaan meebouwen aan het groeiend success.’

over Walvis

John A. Fentener van Vlissingen richtte Walvis in 2012 op. Walvis is een snelgroeiend investeringsfonds, dat investeert in Nederlandse internettechnologie scale-ups met internationale ambities. Met een duidelijke focus op Commerce, Enterprise, FinTech, Health en Internet of Things, helpt Walvis Nederlandse internetbedrijven uit te groeien tot toekomstige wereldspelers. Meer informatie vind je op walvis.com.

Toon meer
benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bureau?

plan een gratis adviesgesprek in met onze specialisten Boy en René

direct inplannen

Gerelateerde artikelen

vitaliteitsweek: van #COVID NAAR #GOFIT

vitaliteitsweek: van #COVID NAAR #GOFIT

  • nieuws
RecruitNow groeit en innoveert

RecruitNow groeit en innoveert

  • nieuws
de belangrijkste learnings van flexevent 2021

FleXevent: 5 take-aways van Wim Davidse

  • nieuws