uitzendbureaus hebben nog een weg te gaan op het gebied van digitale transformatie

op 14 januari 2020 geschreven door André Polderman 5 minuten lezen

Uitzendbureaus zetten steeds meer in op digitale transformatie en het gebruikmaken van de daaruit voortvloeiende beschikbare data. Maar volgens André Polderman, onze CEO en oprichter, zijn hier nog veel noodzakelijke slagen in te maken.

ook 100% digitaal worden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw staffingbureau of heb je een andere vraag? Dan moet je bij onze specialisten Boy en René zijn. Neem contact op en je hoort snel van ze! 

Het recente Data Driven Marketing Onderzoek 2019 laat zien dat steeds meer Nederlandse bedrijven beslissingen nemen op basis van data, maar dat het overzicht daartoe ontbreekt. Intercedenten bij middelgrote en grote uitzendorganisaties gebruiken gemiddeld namelijk 6 tot 7 losse digitale systemen om hun dagelijkse werk te kunnen doen.

Denk bijvoorbeeld aan een backofficesysteem (verloning, facturering, urenbriefjes), een recruitmentsysteem (kandidaten, vacatures, matches), een e-mailbox, een WhatsApp telefoon, een planningssysteem, een CMS, advertentie-software, externe cv-search en externe vacature-search. Het werk van de intercedent is hierdoor onnodig complex. Het gaat ten koste van snel en efficiënt werken.

André vond het hoog tijd om daarvoor een oplossing te bieden: RecruitNow | Cockpit. Benieuwd wat Cockpit onderscheidend maakt en hoe wij doormiddel van data het werk van de intercedent makkelijker en leuker maken? Het hele interview tussen André en Christian Slagter voor Emerce lees je hier.

Toon meer
benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bureau?

plan een gratis adviesgesprek in met onze specialisten Boy en René

direct inplannen

Gerelateerde artikelen

kandidaatgestuurd werken: hoe doe je dat?

kandidaatgestuurd werken: hoe doe je dat?

  • nieuws
RecruitNow in top 20 best beoordeelde leveranciers van recruitmenttechnologie

RecruitNow in top 20 best beoordeelde leveranciers van recruitmenttechnologie

  • nieuws
Feel Flex is met ATS Cockpit klaar voor de volgende stap

Feel Flex is met ATS Cockpit klaar voor de volgende stap

  • nieuws