Translate
Translate

Feel Flex is met ATS Cockpit klaar voor de volgende stap

op 24 maart 2022 geschreven door Daniëlle van de Vliert 3 minuten lezen

Uitzendbureau Feel Flex heeft in korte tijd een grote groei doorgemaakt. Een naamswijziging in 2020, uitgebreid naar vier vestigingen en een nieuw hoofdkantoor in Veghel om alle collega’s te laten passen. Nu is Feel Flex klaar voor een volgende stap. Een goede tooling die makkelijk meegroeit kan dan niet achterblijven. ATS Cockpit van RecruitNow.

ook ontzorgd worden op je frontoffice?

Onze specialisten geven je graag gratis advies op maat en vertellen je hoe wij ook jouw bureau kunnen laten groeien. Geheel vrijblijvend, online en wanneer het jou uitkomt.

Waar de backoffice goed is ingericht, liggen de kansen voor Feel Flex bij de frontoffice. Dus stelden ze zichzelf de vraag: wat hebben we nodig om effectiever en efficiënter te werken? Het antwoord op de vraag was snel gevonden. Een ATS zou de ideale invulling van hun frontoffice zijn.

de juiste oplossing

De zoektocht naar een nieuwe ATS was maar kort. Al snel kwamen ze uit bij Cockpit van RecruitNow. Brahim Zaari, Operationeel manager Feel Flex: “In verschillende vakmedia zagen we berichten van andere uitzenders, die erg te spreken zijn over de tooling. Ze kwamen over als een goede kennispartner met verstand van de uitzendbranche. Dat gaf ons het gevoel dat we met RecruitNow Cockpit de juiste oplossing binnenhalen.” Dat goede gevoel werd bevestigd zodra de twee partijen rond de tafel gingen.

inzicht in activiteiten met open data-standaarden

Voor Feel Flex is het belangrijk om meer inzicht te krijgen in welke mate de activiteiten die ze doen succesvol zijn. Met Cockpit kunnen ze dit doel bereiken door gebruik te maken van open data-standaarden om eenvoudig koppelingen met andere systemen te kunnen realiseren. Zo heb je op elk moment inzichtelijk hoeveel elke plaatsing gekost heeft en wat het opgeleverd heeft tegen welke conversiepercentages en marges. Hiermee hopen zij hun conversieratio te verhogen en commerciële activiteiten die databased zijn op te tuigen. Naast het implementeren van recruitmentsysteem Cockpit, gaat RecruitNow een nieuwe website voor Feel Flex bouwen.

Toon meer
‘’Tot nu toe hebben we alleen het salestraject doorlopen. Daarin merk je dat RecruitNow ontwikkelt op basis van kennis van de branche.’’ Brahim Zaari Operationeel Manager Feel Flex

een ATS dat ontzorgt

Met persoonlijke aandacht en oplossingen op maat wil Feel Flex totale ontzorging bieden voor zowel werkzoekende als opdrachtgever. Ze regelen alles tot in de puntjes voor hen uitzendkrachten. Door samen sterk te zijn, bereiken ze veel. Brahim Zaari: ‘Samen met collega’s zorg je dat de branche waar jij medeverantwoordelijk bent goed verloopt. Het succes schuilt daarbij in gerichte kennis en een groot netwerk, dat je samen met collega’s deelt.’’ Cockpit sluit hier mooi op aan: het is namelijk een recruitment-systeem dat er volledig op is gericht om het werk van intercedenten en recruiters zo makkelijk en leuk mogelijk te maken.

campagne voor Oekraïne

Dat Feel Flex zich wil onderscheiden door het ‘ontzorgen’, komt terug in de mooie campagne die ze hebben opgezet voor Oekraïne. Collega Dariusz werkt als chauffeur via Feel Flex en was op vakantie in Polen toen de oorlog uitbrak. Samen met zijn gezin woont hij daar aan de Oekraïense grens. Hij heeft contact met Feel Flex gehad en gevraagd of hij langer kon blijven om hulp te verlenen. RecruitNow steunt dit initiatief natuurlijk graag en doneert €900,- voor Oekraïne.

Toon meer
plan een gratis advies op maat

Onze specialisten adviseren je graag vrijblijvend. Gewoon online, wanneer het jou uitkomt.

gratis advies op maat

Gerelateerde artikelen

Nieuwe trend bij uitzendbureaus de Artificial Intercedent

Nieuwe trend bij uitzendbureaus: de (A)rtificial (I)ntercedent

  • nieuws
Rik Verbrugge Mensen matchen met banen is nog veel te complex voor AI

Rik Verbrugge: ‘Mensen matchen met banen is nog veel te complex voor A.I.’

  • nieuws
Big Event zvoove edition 2024

Big Event zvoove edition 2024 - Een dag vol innovatie en samenwerking

  • nieuws