Euro Planit zet met RecruitNow | Cockpit grote stap in digitalisering recruitment

op 12 november 2019 geschreven door redactie RecruitNow 5 minuten lezen

Met de keuze voor het recruitmentsysteem RecruitNow | Cockpit versnelt Euro Planit in één klap de digitale transformatie van hun organisatie én kunnen ze de candidate journey beter stoomlijnen. Het resultaat: meer (kwalitatieve) kandidaten plaatsen dankzij inzicht en grip. 

ook 100% digitaal worden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw staffingbureau of heb je een andere vraag? Dan moet je bij onze specialisten Boy en René zijn. Plan vandaag nog een gratis advies op maat!

Bij de Cockpit komen de beste matchsuggesties altijd automatisch naar boven door de geavanceerde matchmogelijkheden. Een afgewezen kandidaat voor de ene vacature is bijvoorbeeld een kans voor het invullen van een andere vacature. Daarnaast wordt alle communicatie (via WhatsApp, sms en e-mail), van en naar kandidaten en contactpersonen, centraal vastgelegd in Cockpit. Hierdoor weet iedereen op elk moment van de dag wat en met wie er gecommuniceerd is. Voor Euro Planit waren dit de hoofdredenen om voor een samenwerking met RecruitNow te kiezen.

André Polderman, CEO van RecruitNow, verwacht dat RecruitNow | Cockpit een belangrijke rol gaat spelen in de digitale transitie van het recruitmentproces bij Euro Planit.

Toon meer
De recruitmentbranche staat aan de vooravond van grote veranderingen, zoals digitale transformatie. Euro Planit wil deze veranderingen omarmen om klaar te zijn voor deze nieuwe toekomst. Wij gaan ze ondersteunen en ontzorgen in dit belangrijke proces. André Polderman CEO van RecruitNow
benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bureau?

plan een gratis adviesgesprek in met onze specialisten Boy en René

direct inplannen

Gerelateerde artikelen

kandidaatgestuurd werken: hoe doe je dat?

kandidaatgestuurd werken: hoe doe je dat?

  • nieuws
RecruitNow in top 20 best beoordeelde leveranciers van recruitmenttechnologie

RecruitNow in top 20 best beoordeelde leveranciers van recruitmenttechnologie

  • nieuws
Feel Flex is met ATS Cockpit klaar voor de volgende stap

Feel Flex is met ATS Cockpit klaar voor de volgende stap

  • nieuws