Translate

RecruitNow verovert tweede plaats in Emerce 100

op 28 april 2023 geschreven door Florine van den Adel 1 minuten lezen

RecruitNow veroverde in de Emerce 100 een prachtige tweede plaats in de categorie 'Digital Agency Specialized'. De Emerce 100 is dé ranglijst van beste bedrijven van Nederland in E-Business.

zelf onze expertise ontdekken?

Schrijf je in voor een lunch & learn bij jou in de buurt, waarbij jij zelf achter de knoppen van Cockpit ontdekt welke voordelen ons recruitmentsysteem en andere slimme oplossingen jou bieden.

topscore in de categorie 'digital agency specialized'

In de Emerce 100 publiceert Emerce jaarlijks hoe beslissers de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld op vier criteria (kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit). Het onderzoek wordt uitgevoerd door Motivaction.

Binnen de categorie 'Digital Agency Specialized' veroverden wij met een score van 5,5 uit 7 een prachtige tweede plek. Een onderscheiding waar we als nieuwkomer op de Emerce 100 erg trots op zijn.

specialist in online recruitment

Vorig jaar werd ons Cockpit ATS al gekozen tot nummer 1 ATS van Nederland door uitzend- en detacheringsbureaus. Ook ons specialisme in jobsites werd met een mooie onderscheiding bekroond: de website die we voor onze klant Luba bouwden, werd gekozen tot website van het jaar 2022 binnen de categorie Uitzendbureaus. We zijn dan ook erg blij met onze nummer 2 positie in de Emerce 100 en gaan er alles aan doen om volgend jaar op nummer 1 te eindigen!

benieuwd naar onze oplossingen?

Zelf achter de knoppen van onze Cockpit ontdekken welke voordelen ons ATS en andere slimme oplossingen jouw organisatie bieden? Schrijf je in voor een vrijblijvende lunch & learn bij ons op kantoor of op een locatie bij jou in de buurt.

plan een gratis advies op maat

Onze specialisten adviseren je graag vrijblijvend. Gewoon online, wanneer het jou uitkomt.

gratis advies op maat

Gerelateerde artikelen

Wij beloven non-stop recruitmentinnovatie

Rob van Arnhem: 'Wij beloven non-stop recruitmentinnovatie'

  • nieuws
Nieuwe trend bij uitzendbureaus de Artificial Intercedent

Nieuwe trend bij uitzendbureaus: de (A)rtificial (I)ntercedent

  • nieuws
Rik Verbrugge Mensen matchen met banen is nog veel te complex voor AI

Rik Verbrugge: ‘Mensen matchen met banen is nog veel te complex voor A.I.’

  • nieuws