Abiant Uitzendgroep is live met nieuw ATS Cockpit van RecruitNow: “Schaarse profielen kunnen we nu veel sneller invullen”

Abiant Uitzendgroep is live met nieuw ATS Cockpit van RecruitNow: “Schaarse profielen kunnen we nu veel sneller invullen”

Uitzendbureau Abiant is live gegaan met een nieuw ATS: RecruitNow | Cockpit. Arien Huijssoon, operationeel directeur, verwacht met het recruitmentsysteem grote stappen te zetten in het nog beter kunnen faciliteren van hun opdrachtgevers door het slimme matchingsysteem van Cockpit.

Met een ruim vestigingennetwerk in het noorden van ons land en dagelijks ruim 2000 uitzendmedewerkers aan het werk, heeft Abiant Uitzendgroep een mooie uitdaging voor zich. Om hun opdrachtgevers snel en efficiënt te kunnen faciliteren, waren ze op zoek naar een software-oplossing die die belofte ook echt kan waarmaken. En de salesafdeling kan ondersteunen met het vinden van nieuwe opdrachtgevers of vacatures. Dat alles, plus een naadloze koppeling met hun website en backoffice, hebben ze gevonden in Cockpit.
 

“Doordat we nu met Cockpit van RecruitNow werken hebben we vacatures met een schaars profiel sneller kunnen invullen. Daarnaast hebben we in de eerste week direct een inschrijver dankzij de salesleads bij een nieuwe klant kunnen plaatsen.”

Arien Huijssoon, operationeel directeur Abiant Uitzendgroep


het beste ATS in de branche

Dat is RecruitNow | Cockpit. Speciaal ontwikkeld voor de uitzend- en detacheringbranche. Geen traditioneel ATS, maar één die met jou meegroeit en zorgt voor een futureproof organisatie.

lees meer

Geschreven door:

Naomi den Hollander
Naomi den Hollander

Marketing specialist


Toon alleen:

nieuws blogs events