Translate
Translate

Abiant Uitzendgroep is live met nieuw ATS Cockpit van RecruitNow: “Schaarse profielen kunnen we nu veel sneller invullen”

op 01 september 2020 geschreven door Naomi den Hollander 5 minuten lezen

Uitzendbureau Abiant is live gegaan met een nieuw ATS: RecruitNow | Cockpit. Arien Huijssoon, operationeel directeur, verwacht met het recruitmentsysteem grote stappen te zetten in het nog beter kunnen faciliteren van hun opdrachtgevers door het slimme matchingsysteem van Cockpit.

Meer weten?

Wil je meer weten of ook binnen vier weken live? Dan moet je bij onze specialisten Boy en René zijn. Vul het formulier in en je hoort snel van ze!

Met een ruim vestigingennetwerk in het noorden van ons land en dagelijks ruim 2000 uitzendmedewerkers aan het werk, heeft Abiant Uitzendgroep een mooie uitdaging voor zich. Om hun opdrachtgevers snel en efficiënt te kunnen faciliteren, waren ze op zoek naar een software-oplossing die die belofte ook echt kan waarmaken. En de salesafdeling kan ondersteunen met het vinden van nieuwe opdrachtgevers of vacatures. Dat alles, plus een naadloze koppeling met hun website en backoffice, hebben ze gevonden in Cockpit.

Toon meer
“Doordat we nu met Cockpit van RecruitNow werken hebben we vacatures met een schaars profiel sneller kunnen invullen. Daarnaast hebben we in de eerste week direct een inschrijver dankzij de salesleads bij een nieuwe klant kunnen plaatsen.” Arien Huijssoon Operationeel directeur Abiant Uitzendgroep

meer weten over Cockpit SBE?

Omdat Cockpit Small Business Edition is ontwikkeld op basis van de best practice uitzendbureauprocessen, kun je binnen enkele weken live en de voordelen van Cockpit zelf ervaren. Maar er zijn meer voordelen en die vertellen we je graag.

benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bureau?

plan een gratis adviesgesprek in met onze specialisten Boy en René

direct inplannen

Gerelateerde artikelen

Nieuwe trend bij uitzendbureaus de Artificial Intercedent

Nieuwe trend bij uitzendbureaus: de (A)rtificial (I)ntercedent

  • nieuws
Rik Verbrugge Mensen matchen met banen is nog veel te complex voor AI

Rik Verbrugge: ‘Mensen matchen met banen is nog veel te complex voor A.I.’

  • nieuws
Big Event zvoove edition 2024

Big Event zvoove edition 2024 - Een dag vol innovatie en samenwerking

  • nieuws