Translate

RecruitNow als nummer 1 gekozen door uitzenders

op 29 november 2022 geschreven door Florine van den Adel 2 minuten lezen

De feestdagen moeten nog beginnen, maar wij hebben ons cadeau al binnen: we staan op nummer 1 in de categorie frontoffice in het jaarlijkse Partner of Choice-onderzoek. Dat betekent dat wij onder uitzenders de meest gekozen frontoffice-leverancier zijn. En reken maar dat we daar trots op zijn.

ook het verschil maken voor kandidaten en opdrachtgevers?

Onze specialisten geven je graag een persoonlijk advies over waar de kansen voor jouw staffingbureau liggen en beantwoorden al je vragen. Allemaal in 20 minuutjes, online en wanneer het jou uitkomt. Plan nu jouw momentje in.

over het Partner of Choice-onderzoek

Met welke bedrijven doen uitzenders het liefst zaken? Daarop geeft het Partner of Choice-onderzoek antwoord, met als doel om staffingorganisaties op weg te helpen bij hun leverancierskeuze in verschillende categorieën. Dit onafhankelijke onderzoek wordt jaarlijks in opdracht van FlexMarkt uitgevoerd onder Nederlandse staffingorganisaties. Wil je weten wie er nog meer in de top 5 staan en wat resultaten zijn in andere categorieën?

wat onderscheidt ons van traditionele ATS-aanbieders?

We richten ons specifiek op de staffingbranche en ons Cockpit ATS is volledig ontstaan en gebouwd met klanten. “We verkopen niet alleen een tool, maar kijken steeds met klanten waar winst valt te behalen. Of dat nou gaat om snellere processen, data beter benutten of het optimaliseren van de kandidaatreis. We zijn eigenzinnig, kijken vooral wat wel kan en zijn continu met klanten in gesprek,” vertelt onze operationeel directeur Rob van Arnhem hierover in dit interview met FlexMarkt.

snelle groei binnen de staffingbranche

Onze nummer-1 positie is niet in de laatste zin te danken aan de grote groei die RecruitNow het afgelopen jaar heeft doorgemaakt. “Met Cockpit als relatief nieuw ATS hebben we nu ruim honderd klanten, waarvan er vorig jaar ongeveer vijftig nieuw zijn bijgekomen”, vertelt commercieel directeur Paul Wilkens in hetzelfde interview. “Dit jaar gaan we daar zelfs overheen.”

Benieuwd naar het hele interview met Rob en Paul?

plan een gratis advies op maat

Onze specialisten adviseren je graag vrijblijvend. Gewoon online, wanneer het jou uitkomt.

gratis advies op maat

Gerelateerde artikelen

Wij beloven non-stop recruitmentinnovatie

Rob van Arnhem: 'Wij beloven non-stop recruitmentinnovatie'

  • nieuws
Nieuwe trend bij uitzendbureaus de Artificial Intercedent

Nieuwe trend bij uitzendbureaus: de (A)rtificial (I)ntercedent

  • nieuws
Rik Verbrugge Mensen matchen met banen is nog veel te complex voor AI

Rik Verbrugge: ‘Mensen matchen met banen is nog veel te complex voor A.I.’

  • nieuws