Translate

nog succesvoller worden als intercedent: Cockpit helpt je met Insights

op 11 juli 2023 geschreven door Naomi den Hollander 4 minuten

Wanneer ben je voor het laatst naar een onbekende plaats gereden zonder navigatie? Zonder de juiste tooling is het lastig om te zien of je nog op koers ligt of dat je misschien een andere weg moet inslaan. En zo is het ook voor intercedenten, recruiters of consultants van een uitzend-, W&S- of detacheringsbureau. Met de vernieuwde datamodule Insights in Cockpit is dat verleden tijd. 

maximale grip op je business? 

Ervaar zelf het gemak van Insights en ontdek op welke manier Cockpit jou nog meer helpt. Kom naar onze gratis lunch & learns bij ons op kantoor of bij een van der Valk bij jou in de buurt. Zien we jou snel? 

Met het vernieuwde Insights heb je toegang tot alle data die je nodig hebt om succesvol te zijn. In één oogopslag zie je door frisse en moderne grafieken hoe er gepresteerd wordt op verschillende onderdelen als Sales, Sollicitaties, Kandidaten, Aanvragen, Matches en Plaatsingen. Ook kun je het dashboard uitbreiden met eigen onderdelen en KPI’s van jouw organisatie. Alles wat je nodig hebt om maximaal te presteren als staffingbureau. 

inzicht voor de intercedent 

Dataverzameling en visualisatie in Cockpit is niet nieuw. Maar Insights is niet te vergelijken met de meer standaard BI-tooling. Het grote verschil (en ook meteen voordeel), is het doel van Insights: de intercedent meer inzicht geven en succesvol maken. BI-tooling leent zich vooral voor controle op het eindresultaat, het aantal plaatsingen. En dat kan goed zijn, maar wie zegt dat het niet beter kan? 

wat gaat goed, wat kan beter 

Insights geeft de intercedent gedetailleerd inzicht in de deelprocessen. De stappen die je zet om tot een plaatsing te komen én precies de onderdelen waar je als intercedent zelf de grootste invloed op hebt. Je ziet hoe het gaat met intakes, bemiddeling, gesprekken en voorstellen tot aan de plaatsing. Waardevolle informatie die een intercedent direct kan gebruiken om het werk met meer succes te doen. 

van data naar succes 

Het is speciaal voor (en met) de eindgebruiker in arbeidsbemiddeling ontwikkeld. Nooit eerder hadden intercedenten zelf toegang tot de data die de kwaliteit van hun werk kan verbeteren. Zo kunnen ze zelf zien wat goed gaat of wat beter kan. Deze inzichten vergroten niet alleen hun verantwoordelijkheidsgevoel, het geeft ze ook extra handvatten om meer zelfstandig en proactief te werken. Want als jij ziet waar het beter kan, dan wil je daar toch mee aan de slag? 

gerichte coaching en ontwikkeling 

Ook helpt het managers om intercedenten effectief te coachen en te begeleiden bij hun ontwikkeling. Op basis van de beschikbare data zie je waar je extra aandacht aan moet besteden en waar de verschillen zijn (waarom is Sanne beter in kandidaten voorstellen dan Kevin?). Als je weet wat goed gaat en wat beter kan, kun je daar specifiek op coachen. Daarmee verbeter je de kwaliteit van het werk en op lange termijn ook de werkprocessen. 

maximale grip op je business? 

Ervaar zelf het gemak van Insights en ontdek op welke manier Cockpit jou nog meer helpt. Kom naar onze gratis lunch & learns bij ons op kantoor of bij een van der Valk bij jou in de buurt. Zien we jou snel?

Gerelateerde artikelen

Wij beloven non-stop recruitmentinnovatie

Rob van Arnhem: 'Wij beloven non-stop recruitmentinnovatie'

  • nieuws
Nieuwe trend bij uitzendbureaus de Artificial Intercedent

Nieuwe trend bij uitzendbureaus: de (A)rtificial (I)ntercedent

  • nieuws
Rik Verbrugge Mensen matchen met banen is nog veel te complex voor AI

Rik Verbrugge: ‘Mensen matchen met banen is nog veel te complex voor A.I.’

  • nieuws