Translate
Translate

Jean-Marie (WerkTalent) haalt €2.500 op voor ‘local hero’ met winnende podcast

op 06 december 2022 geschreven door Florine van den Adel 2 minuten lezen

Ook na het tweede seizoen van onze podcast legde FlexMarkt de luisteraars de lastige keuze voor: wie is jouw favoriete podcast-held? Met zijn tomeloze enthousiasme kwam Jean-Marie Frerichs van onze partner WerkTalent als winnaar uit de bus. Daarom overhandigden we hem vandaag €2.500 voor zijn eigen local hero en uiteraard maakten we daar weer een feestje van!

benieuwd naar het verhaal van Jean-Marie?

Abonneer je op onze podcast via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts of beluister ze via onze eigen site.

geen dag hetzelfde

Jean-Marie raakt niet zomaar uitgepraat over zijn werk als accountmanager bij WerkTalent in Breda. Het was zelfs een uitdaging voor host Wim Davidse om binnen het halfuur te blijven met zo veel enthousiasme, interessante inzichten en mooie anekdotes.

Dat recruitment een dankbaar én dynamisch vak is, blijkt wel uit de verhalen van Jean-Marie. Want geen dag is hetzelfde. Sterker nog, hij vertelt dat hij zijn agenda soms wel zes keer op een dag om moet gooien. Dat dat hem juist energie geeft, kun je wel horen.

€2.500 extra voor stichting DOA

Iedereen die te gast is in de podcast ontvangt €250,- voor zijn of haar lokale held. Bij Jean-Marie is dat Stichting DOA (De Oude Apotheek) in het Brabantse Hoeven. Het is een kunstzinnige dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. De stichting ontvangt dus nog eens €2500,- extra van RecruitNow!

geniet van onze podcast

De eerste twee seizoenen van onze podcastserie zitten er op! Stuk voor stuk interessante verhalen waar jij als recruitmentprofessional (in spé) energie en inspiratie van krijgt. Beluister óf luister ze terug via jouw favoriete podcastapp!

Gerelateerde artikelen

zvoove neemt Planbition over

zvoove neemt Planbition over

  • nieuws
zvoove neemt HelloFlex over

zvoove neemt HelloFlex over

  • nieuws
Hoe AI straks ook studenten sneller én beter aan een bijbaan helpt

hoe A.I. straks ook studenten sneller én beter aan een bijbaan helpt

  • nieuws