wie is RecruitNow

48 aanpakkers, 20K vacatures en meer dan 160 jobsites: dat is 17 jaar RecruitNow. Uitgegroeid tot dé online recruitment specialist.​

Ik wil meer weten

onze bouwstenen voor succes

Met een team van developers, online marketeers en creatives bouwen we elke dag aan converterende recruitmentsites, online campagnes die raken en de beste frontoffice uitzendsoftware. Stuk voor stuk zijn onze oplossingen innovatief, kwalitatief en eenvoudig. En we blijven nieuwe mogelijkheden creëren, zodat we samen verder groeien, continu. Dit doen we voor uitzendbureaus, werving- & selectiebureaus en detacheerders.

Wil jij ook groeien? Neem contact met ons op

lang geleden in een land…

Heel dichtbij. Want ondanks de Engelse naam, zijn we gewoon begonnen op een zolderkamer in Harderwijk. Daar zijn we trots op. Welk succesvol bedrijf is er niet vanuit een woonhuis begonnen? Google, Apple, Mattel, Walt Disney... een mooi rijtje om bij aan te sluiten.

Alles begint met een missie en een dosis daadkracht. In 2003 startte André Polderman dan ook met een kleine club vakmensen die gave websites wilden ontwikkelen. Handen uit de mouwen en aanpakken. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een club met bijna 50 specialisten en zijn we dé online recruitment specialist van Nederland. En misschien ook wel daarbuiten.

partners

Groeien doe je nooit alleen. Daarom zijn wij trots op onze partners.

Google Ads

 

Kentico, gold partner

Jobdigger

medewerkers

Dag in, dag uit werken wij met een enthousiast team aanpakkers. Weten wie de gezichten zijn achter RecruitNow? Ontmoet onze aanpakkers.