met plezier aan het werk? stap over naar RecruitNow

Vakantie voorbij en zie je er als een berg tegenop om weer naar je werk te moeten gaan? Of heb je net vakantie gehad en ben je het nu alweer vergeten en toe aan vakantie? Als werk als ‘moeten’ voelt ben je echt toe aan een leuke job bij RecruitNow.

10 redenen om over te stappen op RecruitNow

 • Leuke mensen
  Je bent onderdeel van een enthousiast, vrolijk en behulpzaam team, waarin je je meteen thuis voelt.  
 • Werk waar en wanneer je wilt
  Op kantoor of liever thuis? Vroeg beginnen of liever rustig opstarten? Bij ons krijg je de vrijheid. 
 • Innovatieve omgeving
  We zijn een snelgroeiende scale-up die denkt in slimme oplossingen. Onze SaaS-oplossing, die gebruik maakt van de nieuwste technologieën, is daar een perfect voorbeeld van. 
 • Mooie klanten 
  Die ook nog eens heel erg tevreden zijn met wat jij voor ze doet.  
 • Groei met ons mee
  Wij vinden jouw persoonlijke groei even belangrijk als onze eigen groei. Daarom investeren we proactief in jouw ontwikkeling.  
 • Kies zelf je laptop
  Microsoft of zweer jij bij Apple? 16 inch of liever klein en compact? Bij ons kies je zelf wat je fijn vindt. 
 • Goede werksfeer
  Dat je in een leuk team komt wist je al. Maar de dagelijks verzorgde lunch, gezellige borrels en leuke activiteiten maken de werksfeer al helemaal fijn. Is je vakantie dit jaar in het honderd gelopen? Dan bieden wij je een mooi tripje om naar uit te kijken. 
 • Fijn kantoor
  Midden in het land, in het gezellige Amersfoort. Is het lekker weer? Dan loop je zo het natuurgebied in of verplaats je je laptop naar onze eigen tuin. Uiteraard hebben we heerlijke bonenkoffie. 
 • Perfecte arbeidsvoorwaarden
  Denk aan een gunstige pensioenregeling, mooi aantal vakantiedagen, reiskostenvergoeding ongeacht je woon/werk-afstand en een goed ingerichte thuiswerkplek.  
 • Welverdiende beloning
  Want bij een aanpakkersmentaliteit hoort een mooi salaris. Heb je je studieschuld nog niet afbetaald? Wij helpen je daarbij zodra je in vaste dienst komt. Zo proberen we jouw vrije tijd ook zo aangenaam mogelijk te maken. 
   

pak je kans en stap over naar RecruitNow

RecruitNow groeit als een speer en nog nooit zochten we zoveel nieuwe collega’s. Doe er je voordeel mee! Heb je een wens? Wie weet kunnen wij deze wel in vervulling laten gaan.

liever eerst kennismaken?

Je bent altijd welkom om een kopje koffie, thee of fris te komen drinken. Onze collega Elsbeth (Head of People and Culture) vertelt je dan graag nog veel meer over ons leuke bedrijf, beantwoordt al je vragen en stelt je voor aan je nieuwe collega’s tijdens een rondleiding door ons kantoor.

plan jouw kennismaking met RecruitNow

Optioneel

hopelijk tot snel!