de plek waar alles samen komt

Dat is wat jouw recruitment site of werken-bij-site moet zijn. Het is het visitekaartje van jouw werkgeversmerk (employer brand) in de vorm van ijzersterke arbeidsmarktcommunicatie. Een groot bereik van steeds meer kandidaten. En natuurlijk moet de recruitment site aanzetten tot solliciteren. Het is jouw unieke, converterende verhaal. En wij helpen je dat te vertellen.

ontvang meer sollicitaties

ontvang meer sollicitaties

bereik meer kandidaten

bereik meer kandidaten

employerbrand neerzetten

employer brand neerzetten


alle voordelen op een rij

Oké… niet álle voordelen. Maar wel de belangrijkste. In een helder overzicht met een beknopte toelichting.

Meer weten of meteen aan de slag? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

verhoog sollicitaties

De sollicitatie maken we zo makkelijk mogelijk. Maar conversie is veel meer dan een sollicitatie. Denk aan een jobalert, het delen van vacatures via social media, een vraag stellen via chat of zelfs rechtstreeks via Whatsapp. Maar hoe weet je of het werkt? Data! Recruitment sites van RecruitNow zijn volledig meetbaar en bovendien geschikt voor alle devices. Zo kunnen kandidaten laagdrempelig in contact komen en behaal jij bewezen meer sollicitaties.

"RecruitNow heeft ons geholpen Rochdale zich op een totaal andere manier te presenteren, persoonlijk en betrokken bij de maatschappij. Het resultaat is veel nieuwe sollicitanten.” Jolina Kragtwijk, manager HR bij Woningcoöperatie Rochdale

bereik meer kandidaten

Bereiken gaat veel verder dan zoekmachine optimalisatie. De techniek van onze recruitment sites is uiteraard SEO-proof. Ook hebben we de expertise in huis om SEO-teksten te realiseren. Maar het kloppende hart van de recruitment site zijn de vacatures. Die moeten overzichtelijk samenkomen, goed te doorzoeken zijn en bovendien makkelijk om op te solliciteren. Werk je met een ATS? Dan zorgen we ervoor dat die koppelingen werken.

"RecruitNow verstaat het vak van online recruitment. Ze zijn klantgericht en niet contractgericht. RecruitNow stopt pas als het echt klaar is.”Johan Doornenbal, Algemeen directeur Luba

employer brand

Geen organisatie is hetzelfde. Daarom reflecteert jouw employer brand of werkgeversmerk, jouw unieke DNA. Wie je bent als organisatie, waar je voor staat en wat kandidaten van je mogen verwachten. Alles wat jij daarover vertelt, moet in lijn zijn met elkaar: dat is jouw arbeidsmarktcommunicatie. Dit zie je terug in de kleurkeuzes die aansluiten op de huisstijl, de fotografie, video’s en in alle teksten. En misschien nog belangrijker: in de optimale Candidate Journey die de werken-bij-site mogelijk maakt. Klinkt ingewikkeld? Met meer dan 160 gerealiseerde recruitment sites kunnen we wel zeggen dat we de expertise in huis hebben om je daarbij te helpen.

"Met de bouw van een nieuwe website staat de basis voor optimaal gebruikersgemak. In de volgende stappen gaan we ons gezamenlijk richten op het continu optimaliseren van de website, op basis van data.”Linet Oostewechel, Communication Executive bij Persoonality

deze merken gebruiken het al

Boels
In Person
Persoonality
YER
Manpower
Luba
Reiswerk
Staytec
WerkTalent
Rochdale

RecruitNow oplossingen

Wij helpen onze klanten al meer dan 17 jaar groeien. Door een stevige fundering en goede bouwstenen voor hen te ontwikkelen. Wij zorgen voor overzicht, helderheid en effectiviteit. Voor onze klanten bouwen wij wat werkt: betrouwbare oplossingen die je eenvoudig ondersteunen in het complexe online recruitment proces.

RecruitNow
Jobsite

  • Employerbrand neerzetten
  • Bereik meer kandidaten
  • Ontvang meer sollicitaties

Meer weten

RecruitNow
Campaigns

  • Eén of honderd vacatures
  • Snel en voordelig
  • Elke dag beter

Meer weten

RecruitNow
Cockpit

  • Efficiënter samenwerken
  • Automatisch matchen
  • Korte implementatie

Meer weten


nieuwsgierig?

Of heb je gewoon een vraag, wil je iemand de groetjes
doen of een keertje langskomen voor een kop koffie?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

contact

Hogeweg 182
3815 LZ Amersfoort
T +31 (0)88 524 55 24

Routebeschrijving

Sluiten

contact

Hoe wil je bereikt worden?
Ik ga akkoord met het privacy statement.