de juiste kandidaat voor jouw vacatures

Wij kennen je doelgroep. Weten welke online kanalen hij gebruikt. En hoe we die kanalen slim inzetten. Van LinkedIn tot Facebook of Instagram. Van Adwords tot display. Van Google Search tot de best presterende jobboards. Wij zetten in wat wérkt.

Zo behalen we snel en efficiënt de beste resultaten. Dat onze aanpak werkt, kan je zelf constateren. Je krijgt 24/7 toegang tot een dashboard waarin je de resultaten realtime kan bekijken.

één of honderd vacatures

snel en voordelig

elke dag beter


alle voordelen op een rij

Oké… niet álle voordelen. Maar wel de belangrijkste. In een helder overzicht met een beknopte toelichting.

Meer weten of meteen aan de slag? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

één of honderden vacatures

RecruitNow | Campaigns is geschikt voor álle vacatures. Of dat nu één enkele is of dat het juist om honderden tegelijk gaat. Jouw wervingsbehoefte en doelgroep staan centraal. Daar baseren we onze cross-channel aanpak op. We kiezen de beste kanalen, adviseren over het budget en zetten de strategie uit. Boosten we alleen de vacature op relevante jobboards om het gewenste resultaat te halen? Of ontwikkelen we een creatieve campagne voor een functie of functiegroep op ons platform JobHelp.

 

snel en voordelig

Tijd is geld. Dus hoe sneller een vacature vervuld kan worden, hoe beter. Daarom gaan we snel van start. En zijn we helder over de prijs die je per klik betaalt. We werken prestatiegericht en schuiven dan ook met het budget om het zo efficiënt mogelijk in te zetten. Bijvoorbeeld wanneer Facebook beter werkt voor jouw doelgroep dan een jobboard. Of andersom. Zo haal je het meeste uit je budget én behaal je de beste resultaten.

 

elke dag beter

Jouw doelstellingen en doelgroep zijn voor ons het startpunt. Maar zeker niet het eindpunt. Gedurende een campagne houden we doorlopend ‘de vinger aan de pols’. We onderzoeken wat werkt, en wat niet. Zo sturen we bij op kanalen én op content. Het veranderen van één woord kan al verschil maken. Of het schuiven van campagnebudget van jobboard naar LinkedIn of display.

 

deze merken behalen al succes

Getwork
Consolid
Webhelp
Nuon Salesforce
VGZ
Profile
Timing
Luba
Securitas
Certus Groep

RecruitNow oplossingen

Wij helpen onze klanten al meer dan 17 jaar groeien. Door een stevige fundering en goede bouwstenen voor hen te ontwikkelen. Wij zorgen voor overzicht, helderheid en effectiviteit. Voor onze klanten bouwen wij wat werkt: betrouwbare oplossingen die je eenvoudig ondersteunen in het complexe online recruitment proces.

RecruitNow
Campaigns

  • Eén of honderd vacatures
  • Snel en voordelig
  • Elke dag beter

Meer weten

RecruitNow
Jobsite

  • Employerbrand neerzetten
  • Bereik meer kandidaten
  • Ontvang meer sollicitaties

Meer weten

RecruitNow
Cockpit

  • Efficiënter samenwerken
  • Automatisch matchen
  • Korte implementatie

Meer weten


nieuwsgierig?

Of heb je gewoon een vraag, wil je iemand de groetjes
doen of een keertje langskomen voor een kop koffie?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

contact

Hogeweg 182
3815 LZ Amersfoort
T +31 (0)88 524 55 24

Routebeschrijving

Sluiten

contact

Hoe wil je bereikt worden?
Ik ga akkoord met het privacy statement.