Recruitment Backoffice creëert werkplezier door uitzendondernemers optimaal te faciliteren

Plezier in je werk begint met in je kracht staan, vindt Richard Philips, oprichter en directeur van Recruitment Backoffice. “Backofficedienstverlening heeft primair als doel om intermediairs van arbeid zodanig te faciliteren dat zij met plezier hun werk kunnen doen en zich volledig kunnen focussen op het commerciële proces.” Daarvoor kozen ze voor de Multi Client Edition van Cockpit.

wie is Recruitment Backoffice

In de zomer van 2013 ontmoet Richard op de camping in Zuid-Frankrijk zijn huidige compagnon. De twee delen een passie voor de flexbranche en het klikt meteen. De mannen richten vervolgens twee uitzendlabels in de bouw en techniek op, één voor uitvoerend personeel en één voor hoger opgeleid personeel. Al snel ontstaat er behoefte aan meer flexibele backoffice dienstverlening. Richard: “Wij vinden dat een backofficepartner moet meedenken vanuit oprechte interesse en écht toegevoegde waarde moet bieden.” Omdat zij net dat stapje extra wilden zetten besloten ze daarom zelf het bedrijf op te zetten waar ze behoefte aan hadden. Dat is Recruitment Backoffice geworden. Inmiddels faciliteert Recruitment Backoffice meer dan vijftig uitzendondernemers. 

fullservice backoffice dienstverlening vraagt om de beste frontoffice uitzendsoftware

“Wij zijn niet alleen een volwaardig backofficepartner, wij zijn ook een strategische partner voor uitzendondernemers. Wij vertalen onder meer ontwikkelingen binnen de flexbranche naar commerciële kansen en creëren inzicht in de organisatie van de uitzendondernemer door middel van financiële analyses."

Richard: "Deze fullservice backoffice dienstverlening vraagt om de beste frontoffice uitzendsoftware”. Zo kwam Richard bij RecruitNow terecht.

ook met plezier je werk doen?

Meer, sneller en beter plaatsen, dagelijks 1,5 uur besparen en nooit meer zorgen over AVG. Cockpit maakt het ook jouw bureau mogelijk. Onze specialisten laten je graag zien waar de kansen voor jouw bureau liggen tijdens een gratis advies op maat gesprek.

commercieel proces tot twintig procent efficiënter

Daarom kozen ze voor de MCE (Multi Client Edition) van Cockpit om uitzendondernemers optimaal te faciliteren. “Deze samenwerking stelt ons in staat om het commerciële proces voor intermediairs tot wel twintig procent efficiënter in te richten. Hierdoor ontstaan nog sneller de beste matches, wat resulteert in meer duurzame relaties en meer plezier in het werk”.

innovatie en vooroplopen in de markt

De keuze voor RecruitNow Cockpit sluit volledig aan op de missie van Recruitment Backoffice: de beste backoffice dienstverlening bieden voor uitzendondernemers in Nederland. Door voorop te lopen in (digitale) ontwikkelingen in de uitzendbranche en klanten daar maximaal in te faciliteren, kunnen intermediairs zich volledig focussen op hun corebusiness, namelijk het binden en verbinden van mensen en daarmee realiseren van marge. “Wij geloven allebei in innovatie en vooroplopen in de markt, deze strategische samenwerking versterkt dat.”

“Deze samenwerking stelt ons in staat om het commerciële proces voor intermediairs tot wel twintig procent efficiënter in te richten. Hierdoor ontstaan nog sneller de beste matches, wat resulteert in meer duurzame relaties en meer plezier in het werk”. Richard Philips Directeur Recruitment Backoffice
benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw staffingbureau?

onze specialisten Boy en René vertellen je alles in een vrijblijvend adviesgesprek

gratis advies op maat

Gerelateerde artikelen

de slimme digitale aanpak van Marcel Slaghekke

de slimme digitale aanpak van Marcel Slaghekke

  • Cockpit ATS
  • Jobsite
Luba zet intercedent in zijn kracht met Cockpit

Luba zet intercedent in zijn kracht met Cockpit

  • Cockpit ATS
  • Jobsite
  • Campaigns
waardevolle co-creatie van ATS-software met Flexhub

waardevolle co-creatie van ATS-software met Flexhub

  • Cockpit ATS
  • Cockpit Multi Client Edition