RecruitNow | Cockpit

je bureau in je broekzak

✔️ Alle kandidaatgegevens en communicatie in één systeem.
✔️ Jouw bureau datagedreven sturen.
✔️ Gemaakt in Nederland voor kleine en grote bureaus. 

Ik heb een
Duizenden gebruikers gingen je voor.
Gemiddelde beoordeling 
⭐⭐⭐⭐✰

 

360° kandidaatbeeldefficiënter samenwerken

Elke kandidaat heeft een digitaal profiel waarin alle communicatie met én over je kandidaat en het volledige cv staan.

je data inzichtelijkautomatisch matchen

Je kunt op elk moment zien hoe jouw bureau het doet: waar in het proces het goed of minder gaat en waar je nog kunt optimaliseren.

makkelijk in gebruikkorte implementatie

Na een korte video kunnen jij en je intercedenten direct van start. Als enige oplossing in de markt ook op je mobiel. 


alle voordelen op een rij

Cockpit is ontwikkeld met en voor de gebruikers en naadloos te integreren met bestaande backoffice systemen. Dat maakt het matchen van de juiste kandidaat makkelijker, sneller en leuker.

alle communicatie in één systeem

Alle communicatie tussen jou en de kandidaat, maar ook met je collega’s, wordt verzameld en verwerkt in Cockpit. Van WhatsApp- en e-mailcontact tot sms'jes en open sollicitaties. Volledig volgens de AVG-richtlijnen.

"Een recruiter gebruikt gemiddeld zes losse communicatiemiddelen. Cockpit brengt dat aantal terug naar één overzichtelijk systeem.”

volledig meetbaar en inzichtelijk

Exact weten welke intercedent op welk moment met een kandidaat heeft gesproken. Of de exacte aannamekosten per vacature weten. Alle data staan overzichtelijk bij elkaar, zodat intercedenten op de meest efficiënte wijze met elkaar samenwerken.

"Verkort de doorlooptijd van sollicitaties met 40%. Door een compleet overzicht en inzicht plaats je kandidaten nu sneller dan voorheen.”

groeit met je mee

Zoek je alleen een overzichtelijk recruitment systeem of wil je jouw uitzend- & detacheringsproces volledig digitaliseren? Je kan jouw ATS Cockpit uitbreiden met 

  • een vacatureverbeteraar, 
  • een zoekmachine voor nieuwe opdrachtgevers,
  • een vacaturewebsite met open inschrijving-module
  • online recruitment campagnes op de belangrijke jobboards

automatisch matchen

Cockpit stelt eerder afgewezen kandidaten voor op vacatures die wél matchen. Dat een kandidaat eerder is afgewezen, betekent toch niet dat hij niet geschikt is voor een andere vacature?  Dankzij slimme search- en matchalgoritmes komen de beste suggesties, binnen je eigen database en daarbuiten, automatisch naar boven. Zo kan je sneller, beter en vaker matchen.

"Dankzij automatisch matchen heb je ruim 5x meer kans op een plaatsing vanuit de database. Matches die je handmatig nooit zou maken.”

automatisch cv's verwerken en maken

Je verwerkt nieuwe cv's automatisch in Cockpit. Nog geen cv beschikbaar? Je kandidaat stelt met een paar klikken een cv op. Die gegevens staan ook meteen in een kandidaatprofiel in Cockpit

volledige profielen

Door recruitment automation worden kandidaten gestimuleerd om hun eigen profiel aan te vullen met actuele cv's, competencies en vaardigheden. 

"Door deze automatiseringen wordt de werkdruk van intercedenten verlaagd.”

wat klanten zeggen

Cockpit zorgt ervoor dat we op een eenvoudige manier kunnen communiceren met én over onze kandidaten. De database is nu toegankelijk voor iedereen. Dus vestigingen kunnen nu ook elkaars kandidaten en vacatures matchen.

Wouter Siemes, directeur Euro Planit

RecruitNow is als bedrijf voor mij een echte partner als het gaat om groeien naar een 100 procent datadriven organisatie. Vergeleken met andere recruitmentsystemen is RecruitNow | Cockpit écht anders.

Timo de Regt, directeur PDZ Uitzendbureau

claim jouw persoonlijke demo

 

Ik wil een persoonlijke demo
Je ziet hoe Cockpit werkt en hoe anderen het inzetten

deze merken helpen wij groeien

Luba
Timing
Dit
Abeos
WerkTalent

Nieuwsgierig?

Of heb je gewoon een vraag. Wij helpen je graag verder!

in contact komen


Sluiten

contact

Hoe wil je bereikt worden?
Ik ga akkoord met het privacy statement.