Renée Gosschalk (Get Work): 'Stiekem is recruitment nog hartstikke traditioneel'

Renée Gosschalk (Get Work): 'Stiekem is recruitment nog hartstikke traditioneel'

De digitale revolutie is gaande en iedereen in recruitment staat nu voor de keuze: get on board of blijf achter. Dat zo’n transformatie niet zo eenvoudig is, zeker voor een traditioneel mkb-uitzendbureau, weet Renée Gosschalk (marketing manager,Get Work) maar al te goed.

RecruitNow is dan ook erg trots dat Renéé op 18 juni tijdens het Werf& Jaarcongres Bureaurecruitment vertelde hoe zij in 2016 besloten de uitdaging van de digitale transformatie aan te gaan, hoe wij ze daarbij mochten helpen en wat daar nu, zo’n 3 jaar later, de resultaten van zijn. Peter Boerman van Werf& interviewde Renée voorafgaand aan het event.

‘Optimaal gebruik maken van data en kleur bekennen is de komende 10 jaar essentieel’

Renée Gosschalk

Renée: ‘Zo’n 2 jaar geleden hebben we besloten over te gaan tot een echt digitale transformatie. De aanleiding was eigenlijk dat we niet in staat waren om het optimale te kunnen betekenen voor onze uitzendkrachten. Online zijn we sindsdien gegroeid van zo’n 2.000 websitebezoekers per maand, met een handjevol sollicitanten, naar nu bijna 15.000 websitebezoekers en ongeveer 700 sollicitanten per maand. En we staan nu op een prachtig punt! Over 2 maanden implementeren we een geheel nieuw front office-systeem: RecruitNow | Cockpit. Hiermee leggen we de focus op ons commerciële proces en optimale matchingsmogelijkheden. Een absolute innovatie in de branche.’

Wil je weten hoe de implementatie van Cockpit Get Work gaat helpen en welke leerpunten Renée de afgelopen 3 jaar heeft opgedaan? Je leest het in het volledige interview op Werf&.nl.

Lees hier het hele interview

Geschreven door:

Denise Spaan
Denise Spaan

Content Marketeer
RecruitNow


Toon alleen:

nieuws blogs events