wij zijn bij het Recruitment Tech Event 2019

wij zijn bij het Recruitment Tech Event 2019

Dit jaar een heuse jubileumeditie, want het Recruitment Tech Event viert op 21 november z'n vijfde verjaardag. Een feestje waar je bij wil zijn, op een toplocatie: de Amsterdome in Amsterdam. Ontdek deze dag wat er allemaal mogelijk is op het gebied van recruitmenttechnologie. RecruitNow is er als presenting partner sowieso bij. Met oplossingen om jouw recruitment te boosten. Zien we jou daar ook?

Wij vertellen jou graag meer over onze visie en oplossingen aan onze stand én tijdens een inspirerende sessie van onze COO, Paul Wilkens in de Plenaire zaal om 13:55 uur. Hij neemt je mee in een verhaal hoe spraakmakende grote merken en organisaties omgaan met de uitdaging om geschikt personeel te vinden. Hoe ze hierin succesvol zijn of jammerlijk falen.

Ook een aantal van onze klanten staan op het podium tijdens keynotes en break-out sessies. Gerben Post, founder & CEO van DDF People, vertelt je hoe je werkelijk succesvol kan zijn in de recruitmentbranche en hoe technologische ontwikkelingen parallel lopen met het runnen van een succesvol uitzendbureau. Sluit aan bij zijn sessie in Zaal 15 om 11:35 uur. Liever weten hoe je als werkgever en recruiter echt impact kan maken door slim gebruik te maken van verwachtingen en ervaringen van medewerkers? Bas Schoorl, project manager bij Luba, vertelt er alles over in zijn sessie in Zaal 6 om 11:35 uur. Een paar uur later vertelt Sheima Josodimedjo, content specialist bij Staffing Associates, over de ervaringen die ondernemers in de uitzendbranche hebben met video in Zaal 8 om 15:15 uur.  

Meer informatie over het event of tickets bestellen? Klik op onderstaande knop. 

meer informatie

Geschreven door:

Daniëlle van de Vliert

Stagiair Marketing
RecruitNow


Toon alleen:

nieuws blogs events