In 3 stappen van sterk verhaal naar sterk employer brand (WEBINAR)

In 3 stappen van sterk verhaal naar sterk employer brand (WEBINAR)

Employer branding: een hot topic met een dunne lijn tussen een écht verhaal en een sterk verhaal. Werkzoekenden wegen alle factoren tegen elkaar af in hun zoektocht naar een nieuwe baan, maar wat maakt dat zij voor jouw organisatie kiezen? En belangrijker nog, hoe versterk jij jouw employer brand voor potentiële werknemers én bestaande werknemers?​

Onze content marketeer Deborah Hempenius vertelt je er 13 februari om 11:15 uur alles over tijdens de Webinar Week van Werf&. Kan je deze datum niet? Meld je dan toch aan! Je ontvangt de opname dan achteraf via de mail.

Tijdens het webinar hoor je in 3 stappen hoe je van een sterk verhaal tot een sterk employer brand komt. Daarna kan je meteen aan de slag om een ijzersterke employer value proposition te formuleren. 
 

Vijf webinars op een dag, vijf dagen achter elkaar: dat is de Webinar Week van Werf&. Dit jaar vindt de vijfde editie plaats van 11 t/m 15 februari. En ook RecruitNow & onze content marketeer Deborah Hempenius zijn daar wéér bij; voor de vijfde keer! Hebben we hier een record te pakken? ;-) 

Geschreven door:

Denise Spaan
Denise Spaan

Content marketeer
RecruitNow


Toon alleen:

nieuws blogs events