RecruitNow platinum partner van het Werf& Jaarcongres voor Bureaurecruiters

RecruitNow platinum partner van het Werf& Jaarcongres voor Bureaurecruiters

Dinsdag 28 januari vindt het Werf& Jaarcongres voor Bureaurecruiters plaats. Natuurlijk zijn wij daarbij. Niet alleen met onze stand, maar ook als trotse platinum partner. Zo geven wij extra power aan het congres. 


Tijdens deze tweede editie van het Jaarcongres wordt stil gestaan bij de brandende vraag: hoe blijf je als (bureau)recruiter in staat om mee te bewegen én om succesvol te blijven in deze tijden van verandering? De kandidaat is namelijk steeds mondiger en internationaler. Heeft meer flexibiliteit in zijn/haar werkzaamheden en vindt het minder erg om verder weg van huis te werken. Zo kan de kandidaat meer eisen stellen voor zijn/haar baan dan ooit tevoren. 

Tijdens het congres word je meegenomen in hoe jij deze vraag kan beantwoorden. Ontmoet meer dan 150 vakgenoten om je netwerk te vergroten. Laat je inspireren door 3 plenaire keynotes van topsprekers. En kies uit 12 verdiepende breakouts met praktijkcases.  

Wat: Werf& Jaarcongres voor Bureaurecruiters 
Wanneer: dinsdag 28 januari 2020 
Waar: Van der Valk Hotel Utrecht, Utrecht 

Werk jij in de recruitmentbranche? Dan is dit een congres wat je niet mag missen. Klik voor meer informatie op de button hieronder of bestel je tickets direct hier. Als partner mogen wij aan onze relaties een kortingscode van €100,- uitdelen. Vraag jouw code aan via marketing@recruitnow.nl. 

meer info

Geschreven door:

Jasper de Zoeten
Jasper de Zoeten

Stagiair Marketing
RecruitNow


Toon alleen:

nieuws blogs events