RecruitNow gastspreker bij Succesvol werken in de zorg

RecruitNow gastspreker bij Succesvol werken in de zorg

Woensdag 4 december is onze COO Paul Wilkens gastspreker bij het congres Succesvol werken in de zorg. Samen met vijf andere sprekers inspireert hij HR-, personeel-, en finance professionals van zorginstanties om de toekomst van hun organisaties duurzaam te maken. 

Van deze groep professionals wordt verwacht dat zij het verschil maken op het gebied van strategische personeelsplanning, kennis over relevante wetgeving, digitalisering en vitaliteit. Maar hoe is dat mogelijk als HR druk is met worstelingen als personeelstekort, beperkte budgetten, vergrijzing en ziekteverzuim? En wat is het belang van digitalisering en automatisering binnen recruitment?
 
Op die vragen geeft Paul Wilkens antwoord. Met een inspirerende talk over de opkomst en ondergang van retail en hoe de recruitmentbranche daarvan kan leren. Aan de hand van spraakmakende voorbeelden laat hij zien hoe iedereen in recruitment learnings kan halen uit retail en e-tail én hoe je ze direct binnen de eigen organisatie toepast. 
 
Wat: Congres Succesvol werken in de zorg
Wanneer: Woensdag 4 december
Waar: Da Vinci Theater, AFAS in Leusden
 
Werk jij in HR, recruitment en/of financiën bij een zorginstantie? Dan is dit een congres dat je niet wilt missen. Klik voor meer informatie, het volledige programma en jouw kaarten op onderstaande button.
 
meer info 

Geschreven door:

Naomi den Hollander
Naomi den Hollander


RecruitNow


Toon alleen:

nieuws blogs events