3 redenen waarom je het Flexevent 2021 niet wil missen

3 redenen waarom je het Flexevent 2021 niet wil missen

Donderdag 10 juni is het online FlexEvent: ‘Flexbureau 4.0 - ben je er klaar voor?’. Een vraag die je aan het denken zet. Want als proactieve organisatie kun je een crisis juist benutten en er sterker uit komen. Met onze missie om bureaus futureproof te maken en daardoor te laten groeien, geloven wij natuurlijk als geen ander in dit thema. Daarom zijn wij exclusief partner van dit FlexEvent. 
 
Heb jij je nog niet aangemeld? Mis het niet en meld je aan om deze drie redenen:

1: krijg een uniek kijkje in de keuken

Tussen 15.30 en 15.50 uur geven wij tijdens een inspirerend rondetafelgesprek een uniek kijkje achter de schermen bij twee van onze partners die zichzelf zeker een Flexbureau 4.0 mogen noemen: Johan Doornenbal van Luba en Mick Knabben van start-up Daaf. Zij hebben ervaren wat digitalisering voor hun bureau betekent, zowel vóór als tijdens de crisis. Benieuwd naar hun verhaal? Dan wil je dit rondetafelgesprek, geleid door Wim Davidse, niet missen.
 
Het hele programma vind je hier.

2: ontmoet en inspireer elkaar

Vragen stellen over het rondetafelgesprek, gezamenlijk sparren, je netwerk uitbreiden of gewoon even lekker bijkletsen met bekenden. Het kan allemaal op het online netwerkplein. Door de mogelijkheid elkaar virtueel te ontmoeten haal je maximale inzichten, inspiratie en energie uit het FlexEvent.

3: perfecte besteding van jouw kostbare tijd

Online events en ontmoetingen, het is nog steeds een dagelijkse realiteit en zo ook voor het FlexEvent. Het grote voordeel? Geen reistijd en je kunt eenvoudig aansluiten bij de specifieke onderdelen die voor jouw bureau relevant zijn.

Alles te weten komen wat jij moet weten om een Flexbureau 4.0 te worden én anderen ontmoeten die jou daarbij kunnen helpen. En dat in één middag. Daarvoor maak jij toch graag plaats in jouw (drukke) agenda? 

Tot 10 juni om 15.30 uur!

Als exclusief partner hopen wij ook jou te mogen ontmoeten en inspireren tijdens het FlexEvent. Ons rondetafelgesprek start om 15.30 uur. Mis het niet en meld je vandaag nog aan via de website:

 
Meld je aan voor het FlexEvent

in samenwerking met:

Johan Doornenbal
algemeen directeur Luba
Mick Knabben
directeur Daaf

Toon alleen:

nieuws blogs events