Demo_Day 2020: dit jaar zijn we er online bij

Demo_Day 2020: dit jaar zijn we er online bij

Donderdag 11 juni zijn wij aanwezig bij de vierde editie van Demo_Day. Volledig online. Ontdek vanuit huis of kantoor hoe RecruitNow | Cockpit jouw recruitmentactiviteiten en digitale transformatie een boost kan geven. Tijdens onze demo vertellen we je meer over hoe Cockpit ervoor zorgt dat onze klanten blije en succesvolle organisaties worden.
 
Op digitale demospots kan je demo’s bekijken, interessante whitepapers downloaden en in gesprek gaan met leveranciers. Heb jij een vraag over een van onze groeiversnellers? Dan beantwoordt onze sales director Jeroen online al jouw recruitmentvragen. Of neem deel aan de demo over RecruitNow | Cockpit: hét recruitmentsysteem voor bureaus om 15.05 uur.

over onze demo

Wij geloven dat ieder uitzendbureau sneller kan groeien, ook in deze tijd. Onze demo gaat over RecruitNow | Cockpit, ons ATS speciaal gemaakt met en voor de uitzendbranche. Met Cockpit zorgen we voor blije en succesvolle uitzendbureaus, intercedenten, kandidaten en opdrachtgevers voor het gehele recruitmentproces. Elke dag maken al meer dan 2500 intercedenten gebruik van dit systeem. Jij kunt de volgende zijn!

ben jij er (online) bij 11 juni?

Demo_Day is er speciaal voor recruiters en hr-professionials. En dit jaar kan jij gratis deelnemen aan het online event op 11 juni. Meld je hier aan en ontvang de Tech Box cadeau met onder andere het event magazine en goodies.
 
Demo_Day 2020
09.30 – 16.30 uur
Online: gewoon vanuit huis of op kantoor
Met een demo van Jeroen over RecruitNow | Cockpit om 15.05 uur op stage A.
 
meld je aan

 

Geschreven door:

Denise Spaan
Denise Spaan

Content marketeer
RecruitNow


Toon alleen:

nieuws blogs events